Kesberg Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Witam, mam pewien problem. Otoz chcialem polaczyc dwie partycje NTFS, w dodatkowym dysku, programem partition Magic 8. Mam dysk 120GB, podzielony na 4 partycje 14,34,34,29 GB. Przyjmijmy odpowiednio C,D,E,F. Pierwsze dwie (C i D) NTFS, i kolejne (E i F) FAT32. Chcialem polaczyc pierwsze dwa opcja "merge", ale przy 99% wyskoczyl blad "cluster beyond end". W wyniku tego pierwsza z partycji (14GB) pozostala (choc windows jej nie widzi), a kolejne 3 (NTFS, FAT32, FAT32) zamienily sie w jeden obszar "unallocated". Moje pytanie brzmi czy jest jakakolwiek mozliwosc by odzyskac dane z tych partycji. PM pokazuje ze nie ma tam zadnych danych, ale nie wiem, moze cos sie da zrobic. Niestety nie zrobilem backup'u, co bylo miom oczywistym bledem, ale danych bylo tak duzo ze i tak nie mialbym ich gdzie przeniesc. Dzieki z gory za kazda pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...