KRISTERS Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Mam Athlona 64 3200 AM2 2GHz 1 GB ramu i kupuje karte graficzną gf 8600GT Palita. Czy karta nie będzie zwalniana przez procek?? I mam pytanie: moge sprzedać procek albo ram i dołożyć 100zł albo do proca albo do 2 X 1GB ramu. Co byłoby lepszą inwestycją? Dzieki za podpowiedzi i opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Krecisz procka i na razie bedzie ok. Do tego zestawu imo lepiej dolozyc 1GB ramu niz x2.. Edytowane 29 Października 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 włąśnie w tym problem że na mojej płycie nie ma szans NIC podkręcić. Nawet 100MHz i lipa czasem płyta się włąncza a czasem nie. Pokazuje że niby FSB za duże. M płyta to gigabyte SME61 S2.Może jakiś pomysł, bo karte kupuje żeby zagrać w wiedźmina:) W takim wypadku co lepsze? bo wydaje mi się że Ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Na pewno lepiej ram w takim razie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...