Skocz do zawartości
sideband

Forceware 169.02

Rekomendowane odpowiedzi

Cechy sterownika:

- Data 25/10/2007

- Rozmiar 17.2mb(old cp 13.8mb) B-)

- Nowy Control Panel

- Obsługa serii 5 do 8

- Optymalizacja pod demo Crysisa

- Dodana obsługa 8800GT

New CP - Link

Old CP - Link

WHQL ma się pojawić niedługo dla tych sterowników , poza tym certyfikatem nie będzie innych zmian jak zwykle.

Sterowniki dają lekkiego kopa w stosunku do 169.01.

Edytowane przez sideband

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie ogólne pytanie. Co sie stanie jak zainstaluje wersje nie International tylko wersje us-english ? Chodzi mi o sterniki 169.04 :). Nigdzie nie moge znaleźć wersji pl wiec chyba us bede musiał zainstalować. Jakie są tego konsekwencje i czy moge w ogóle instalować stery (ogółem ;p) nie International na Win XP PL ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie ogólne pytanie. Co sie stanie jak zainstaluje wersje nie International tylko wersje us-english ? Chodzi mi o sterniki 169.04 :). Nigdzie nie moge znaleźć wersji pl wiec chyba us bede musiał zainstalować. Jakie są tego konsekwencje i czy moge w ogóle instalować stery (ogółem ;p) nie International na Win XP PL ?

Ja mam Viste PL i stery english i wszystko jest w porządku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie na starym cp nie działa :wink: , ale umnie działało wymuszanie AA tylko nie dało się zapodać by aplikacja kontrolowała AA. Wymuś AA przez rive napewno zadziała , już tłumaczyłem ten stary control panel nie działa jak należy , dlatego nvidia go nie udostępnia natywnie. Można iść krok dalej i całkowicie usunać control panel , kontrolować wszystko przez rive :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Sideband napisz mi proszę czy jest możliwe dogranie z powrotem do tych sterowników narzędzi nview

bardzo było mi pomocne jedno z tych narzędzi co były w sterownikach bez moda mianowicie przejdź do następnego urządzenia monitorującego, i wtedy pojawiał sie obraz na telewizorku nie pomaga klonowanie itp..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi