sideband Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Cechy sterownika: - Data 25/10/2007 - Rozmiar 17.2mb(old cp 13.8mb) B-) - Nowy Control Panel - Obsługa serii 5 do 8 - Optymalizacja pod demo Crysisa - Dodana obsługa 8800GT New CP - Link Old CP - Link WHQL ma się pojawić niedługo dla tych sterowników , poza tym certyfikatem nie będzie innych zmian jak zwykle. Sterowniki dają lekkiego kopa w stosunku do 169.01. Edytowane 29 Października 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 <stawia wirtualnego browara> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 lol dopiero co zaintalowalem 169.01 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 na old cp można włączyć podkręcanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Takie ogólne pytanie. Co sie stanie jak zainstaluje wersje nie International tylko wersje us-english ? Chodzi mi o sterniki 169.04 :). Nigdzie nie moge znaleźć wersji pl wiec chyba us bede musiał zainstalować. Jakie są tego konsekwencje i czy moge w ogóle instalować stery (ogółem ;p) nie International na Win XP PL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Takie ogólne pytanie. Co sie stanie jak zainstaluje wersje nie International tylko wersje us-english ? Chodzi mi o sterniki 169.04 :). Nigdzie nie moge znaleźć wersji pl wiec chyba us bede musiał zainstalować. Jakie są tego konsekwencje i czy moge w ogóle instalować stery (ogółem ;p) nie International na Win XP PL ?Ja mam Viste PL i stery english i wszystko jest w porządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Dzieki za info i pomoc :) A tak po za tym to już są stery 169.04 international: http://www.nvidia.pl/Download/betadrivers.aspx?lang=pl A dla serii 7 i win xp: http://www.nvidia.pl/object/winxp_169.04_pl.html Sry za ot ale może sie przyda :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 sideband aa nie działa w tych sterach. Nawet jak w grze ustawię, to nie działa, sprawdzałem. Tak ma być? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Pewnie na starym cp nie działa :wink: , ale umnie działało wymuszanie AA tylko nie dało się zapodać by aplikacja kontrolowała AA. Wymuś AA przez rive napewno zadziała , już tłumaczyłem ten stary control panel nie działa jak należy , dlatego nvidia go nie udostępnia natywnie. Można iść krok dalej i całkowicie usunać control panel , kontrolować wszystko przez rive :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieslaw75 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam Sideband napisz mi proszę czy jest możliwe dogranie z powrotem do tych sterowników narzędzi nview bardzo było mi pomocne jedno z tych narzędzi co były w sterownikach bez moda mianowicie przejdź do następnego urządzenia monitorującego, i wtedy pojawiał sie obraz na telewizorku nie pomaga klonowanie itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 http://rapidshare.com/files/67578415/nwiz.7z.html Wrzuć te pliki do rozpakowanego katalogu ze sterownikiem i zainstaluj go ponownie. Przed zainstalowaniem musisz najpierw odinstalować bieżący sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Serwer już na chodzie , w niedługim czasie pojawią się nowe stery 169.05. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...