eMeR Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Laptop Toshiba A200-1AX - z WinXP. Zainstalowałem Norton Ghosta 9.0 i zrobiłem sobie na drugiej partycji kopie całego c:/ z WinXP Po włozeniu CD z Nortonem Ghostem i wystartowaniu z niego powiniem po wskazaniu tego pliku przywrócic cały dysk c:/ ze systemem (WinXP). Niestety - Norton nie widzi partycji tylko jakies pliki na jakimś z:/ i d:/ .... Juz instalke XP-eka musiałem przerobic i dodac sterowniki SATA intelowskie ... Nie rozumiem - cos źle robie? Nie umiem uzytkowac Nortona Ghosta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 norton nie strawi sata sprobuj lepiej acronisem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 w biosie poszukaj opcji AHCI (jak dobrze pamiętam; )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeR Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 tylko ja w BIOSie nie mam opcji wyłaczenia AHCI ... Mam wersje edukacyjna Ghosta v12 - czy jeżeli zastartuje z CD z recowery ghosta v12, to mi "zobaczy" dysk? Jakie pliki powinny byc na takim CD recovery ghosta v12 aby zabootowac z takiej płyty i przywrócic całą partycje z systemem (WinXP) z pliku ghosta umieszczonego na drugiej partycji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 musi byc to plyta startowa wykonana przez ghosta jak nie mozesz wylaczyc ahci to ci i tak dysku nie zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...