Gubernator Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mam problem, zakupiłem winfast gf2 Ti 64Mb DDR, i po zainstalowaniu orginalnych sterowników żadna gierka nie rusza (nie biorąc pod uwage sapera :lol: ). A najdziwniejsze jest to ze na kompie obok działa, mam płytke Epox 8kha+. Co zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 zainstaluj sterowniki 'nieoryginalne' :D i ewentualnie podnieśAGP drive strength w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 zainstaluj sterowniki 'nieoryginalne' :D i ewentualnie podnieśAGP drive strength w biosie Ale wtedy spada wydajność :( testowałem to na innym kompie to ponad 2000 pkt w 3dmarku! ale te drugie to zaraz zobacze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 nic to nie dało, a czy to możliwe że gryzie się z czymś? starałem się zmienić przerwanie, ale niestety się nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jak to spada o 2000 ?? ściągnij najnowsze stry z np nvidia.pl - normalnie powinno minimalnie wzrosnąć ....a masz zainstalowane via4in1 ? I jakie masz napięcia w biosie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jak to spada o 2000 ?? ściągnij najnowsze stry z np nvidia.pl - normalnie powinno minimalnie wzrosnąć ....a masz zainstalowane via4in1 ? I jakie masz napięcia w biosie ? testowałem go na Athlonie 550, na płycie GA-7IXE, tam nie ma Via jest Amd. po zainstalowaniu detonatorów wydajność spadła... i to nie mało teraz ściągam najnowsze stery Leadteka może będzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...