kenfollet Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Witam. Poszukuje laptopa dla brata studenta. Ma być używany głównie do pracy (Mathcad Autocad). Ale także do obróbki zdjęć. Mam pytanie. Co sądzicie o tym konkretnie modelu. Czy może możecie polecić coś lepszego w lepszej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) polecam to http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=243071&st=0 ponieważ to odpowiednik tego co podałeś oparty na innym procesorze mogę z ręką na sercu polecić. seria 6710 jest jednak zgoła tandetnie wykonana ;) Edytowane 14 Listopada 2007 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Do ilu złociszy ma być ten laptop ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ktoś kupił tego laptopa? Jak się sprawuje? Miałem zamiar postawić na intela C2D ale jak czytam o jakiś problemach z głośnym wiatrakiem to zaczyna mi odchodzić na rzecz AMD 6715B. Zadowoleni z tego 6710? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...