Helldud3 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Wiem ,że jest już sporo tematow na forum ale nie widzialem nic podobnego do mojego problemu Wiec tak odpalam kompa , chwile pochodzi i sie wyłacza nawet jak nic na nim nie robie , potrafi pochodzic 2 godziny i tez sie lubi wylaczyc Troche jest to dziwne ale czasem pochodzi nawet cały dzień i jest ok a czasem na chwile widac lubi sobie wybierac czas Wiadomo formata zrobilem , kompa przeczyscilem z kurzu i nic dalej to samo Jakies sugestie ? Komputer nic nie krecony Edytowane 30 Października 2007 przez Helldud3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Podaj całą konfigurację- włącznie z zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Plyta Asus k8ne Karta Geforce 8600 gts palit 256 Procek amd 64 3.2 Ram 1giga a jaki to nawet nie wiem XD Zasilacz Procomp ATX KY-400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Temperaturki. Komputer po wyłączeniu można włączyć natychmiast, czy trzeba chwilę odczekać? Jeżeli to drugie to może wskazywać na przegrzanie czegoś - jednak to pierwsze również przegrzania nie wyklucza. Jak się wyłączy to najlepiej znaną, sprawdzoną, radziecką metodą Namacajewa sprawdzić radiator na procesorze, na mostku płyty, karcie graficznej oraz dysdk twardy i inne elementy, które mogłyby się przegrzewać (czujnik nie zawsze podaje poprawne wartości - choć nim poglądowo też możnaby się sugerować). Poza tym napięcia - miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...