Skocz do zawartości
psycho_delic

PROBLEM - PROSZE O POMOC

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki problemik - qpilem sobie niedawno EPoX'a 4bda2+

do tego 128 ram no_name (nei starczylo kasiorki na lepsze i wiecej :( :( )

poki nie mialem wiatraka na p4 zrobilem taki prowizoryczy z 2 wiatraqw od zasilaczy i radiatora s370 wszystko sobie lezalo i dzialalo

dzis qpilem wiatrak i postanowilem wrucic wszystko do obudowy i podkrecic spowrotem na to co w konfigu

update biosu oczywiscie wszystko pieknie

posiedzialem jakies 2 godzinki i pomyslalem ze w cos sobie bym pogral (mianowicie gta3) ale wczesniej jeszcze test pcmark2002

pogralem moze 30 minut po czym komp sie zrestartowal i juz nei wstal

na szczescie plytka ma POSt port i zatrzymalo sie na C3h (w ksiazeczce pisze ze to jest Expand compressed BIOScode to DRAM) no i nie chcial wstac po restarcie i wylaceniu za pierwszym razem jak sie to stalo to pomogl clear CMOS'a potem troche dluzej to trwalo za ktoryms z kolei wogole nie chcial isc dalej wiec pomyslalem ze moze cos z ramem (bo te no_name to kible i nigdy nei wiadomo jak to z nimi - bynajmniej tak pisza) albo jego napieciem (aha wczeniej wrzucilem starego biosa) zwiekszylem i wstal

a teraz sie pytam o co do cholery chodzi !??!?!?!?!?!!?!?? i co z tym zrobic

(jezeli to plytka to odeslanie jej - ob jest na gwarancji - uwazam za ostatecznosc - nei chce mi sie czekac :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mojego kolesia po 3 godzinach od zakupu to i kingston DDR 512MB padł, i wszystko wygladało mniej wiecej podobnie jak u ciebie, tyle że jemu sie wysypywał ciągle win, ale ogolnie wszystk chodziło..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...