Chaos Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) no, ale zawsze jest plan "B" - trzeci gtx B-) triple the gun, double the trouble :) chociaz od sterowników 16x.xx Sli o wiele lepiej dziala ... bynajmniej z moim GX2 ;] Edytowane 21 Listopada 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Sukaco, gdzie się domaga? o.O Chyba tylko w spie... Crysisie. Cena w granicach 300-350$ ale pewnie w Europie będzie to 300-350 Euro , więc cena w Polsce będzie się wachać w granicach od 1400-1600 zł (po uwzględnieniu wszelkich podatków itp.). Kogo cena będzie wąchać? <lol> Ja obstawiam do 1400zł za wersję 512. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Sukaco, gdzie się domaga? o.O Chyba tylko w spie... Crysisie. Kogo cena będzie wąchać? <lol> Ja obstawiam do 1400zł za wersję 512. ;) Jak bedzie tak jak z 8800 Gt to ceny nie beda w okolicy 1400 zl ale 1800 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 I pewnie tak będzie. W końcu GTS ma być wydajniejszy około 20% od GTX-a a więc zastąpi go cenowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 I pewnie tak będzie. W końcu GTS ma być wydajniejszy około 20% od GTX-a a więc zastąpi go cenowo. Hmm... podaj źródło informacji o tych 20%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Chyba na egieldzie widziałem "porównanie" GTx vs GTS, tylko jakoś nie mogętera tego znaleźć :/ A nie sorry to nie tyczyło się gtx-a tylko GT. Nowy GTS ma być w poszczególnych trybach pracy wydajniejszy od GT od 10% do 20%. Jak znajdę to dam linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie wiem, czy wiecie, ale premiera GTSów została przesunięta na 14 grudnia. Mam GT, mam wróbelka w garści, a nie gołębia na dachu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie wiem, czy wiecie, ale premiera GTSów została przesunięta na 14 grudnia. skąd takie info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) z fudzilli i ktorejs polskiej stronki z srednio dokladnie tlumaczonymi newsami. Edytowane 23 Listopada 2007 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) ABC Data - oczekiwana data dostawy 8800GTS 512MB: 5.12.2007, jak to się ma do przełożonej premiery? Edytowane 23 Listopada 2007 przez ralphi13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 ABC Data - oczekiwana data dostawy 8800GTS 512MB: 5.12.2007, jak to się ma do przełożonej premiery?moze zwyczajnie nie aktualnili info :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 to sie usmialem - pewnie z ich dostepnoscia bedzie tak samo jak z obecnymi 88gt i 38x0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Nie wiem, czy wiecie, ale premiera GTSów została przesunięta na 14 grudnia. Mam GT, mam wróbelka w garści, a nie gołębia na dachu. A nie 11 grudnia ?? new spec :wink: 8800GTS 512MB G92-400-A2 128 Stream Processors Core Clock 650 MHz SP Clock 1650 MHz GDDR3 Memory Clock 980 MHz 0.8ns (970MHz ??) 256 Bit Memory Interface 64 Texture Filtering Units 64 Texture Address Units 24 Raster Operations Units (16 ??) Dual Slot Cooler TDP 140W $299-$349 US Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Czyli to co wcześniej. Ja już odłożyłem swój $$$ i muszę ją dostać w dniu premiery. Szykuje się rewelka, a w tej cenie jeszcze dwa miechy temu miałem kupić GTS 640, który przy tym lizał by glebe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Jeżeli taka specyfikacja się potwierdzi to wciągnie nosem g80 i coś takiego mnie interesuje, chociaż to czekanie trochę mnie w[ciach!]ia :mur: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 mam nadzieje, ze nie bedzie to karta na poziomie wykreconego gt, ale z mniejszym zapasem mocy :wink: bo bym sie lekko wk***il czekajac tyle czasu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) szkoda tylko ze te 350$ zamienia sie jakos magicznie w 350eur , a pozniej dochodzi jeszcze polska zachlannosc i wyjdzie jak ic 1600zl :D ps. mogli by wreszcie zmienic kolor tego oblesnego pcb ! Edytowane 26 Listopada 2007 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Na czerwony! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
new332 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 szkoda tylko ze te 350$ zamienia sie jakos magicznie w 350eur , a pozniej dochodzi jeszcze polska zachlannosc i wyjdzie jak ic 1600zl :D ps. mogli by wreszcie zmienic kolor tego oblesnego pcb ! A co to od dzisiaj tak robia? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Proszę tylko o nie zaczynanie gorzkich żali jacy to my jesteśmy biedni, bo amerykańce kupują BEZ VAT'U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli chcecie płakać to proszę o przenosiny do tematu o GT (tam i tak zrobiliście już nie mały burdel :mur: ) <_< pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Proszę tylko o nie zaczynanie gorzkich żali jacy to my jesteśmy biedni, bo amerykańce kupują BEZ VAT'U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A któż Ci tak powiedział chłopcze? O czymś takim jak TAX kiedykolwiek słyszałeś? To jest ich Vat. Mam skrytą nadzieję, na te 300 Euro i wydaje mi się, że właśnie tyle będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 A któż Ci tak powiedział chłopcze? O czymś takim jak TAX kiedykolwiek słyszałeś? To jest ich Vat. (...) Przetłumacz sobie co znaczy VAT to będziesz wiedział... Chłopcze? :lol: Czy Ty masz pojęcie co znaczy słowo TAX? "TAX to jest ich VAT" :blink: Leże, właśnie powiedziałeś, że podatek jest ich podatkiem od wartości (w dosłownym tłuczeniu) :D Dobrze się czujesz? W Stanach nie ma podatku VAT (poza stanem Michigan, który stosuje formę tego podatku o nazwie SBT tzn. Single Business Tax)! :mur: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie zmienia to faktu ze z podatkiem plus innym śmieciem plus czyms tam w PL powinno kosztować 1k zł a najwyżej 1,1k. Juz widze takie ceny ;p. Nie wylewam zalu bo w Pl juz nie kupuje (albo uk albo inny syf) tylko szkoda bo wolałbym w PL ulokować kase no ale jak sprzedawcy chcą inaczej - ich strata ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...p;postcount=101 Fotki pudła i karty Gigabyte (nie róznic się niczym od referki - poza naklejką rzecz jasna B-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Czyli wyglada na to,ze bedą tylko na zielonym pcb, <_< a tak czarny by mi pasował :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Nowy gts "tylko" prawie tak samo szybki jak GTX ? http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...7&Itemid=34 :blink: No niby chodzi o 3dmarka ale ja byłem pewien ze na def bedzie szybszy od gtx'a. Zobaczymy jak w grach sie bedzie sprawował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 NVIDIA GeForce 8800GTS 512MB G92 Tested :D http://www.tweaktown.com/articles/1234/nvi...sted/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 po mojemu cos za duzo pradu siorpie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 min. FPS bardzo ładny :] szkoda, że nie ma odniesienia do ULTRY i testów po OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Mozna juz po tych testach zobaczyc ze nawet lekki OC da duzą przewage w wyzszych rozdziałkach - widac tez poprawione chlodzenie - 5*C mniej od GT, jest na co czekac;] Niech tylko wyjdzie na jaw faktyczna podkrecalnosc - 720MHz na core wydaje sie realne;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...