Korkodyl Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Korkodyl. Tyle wyciągnąłeś na ZOTACU na standardowym chłodzeniu, czy coś modyfikowałeś? Pozdr. Na standardowym. Ale jak widze ktos tutaj wyciagnal 870 na GPU??? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja jutro się pobawie swoim ZOTAC`iem - dziś wysłali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) na 875 juz sie troche wiesza ,ale jak zaloże blok to kto wie. wentyl ma full Edytowane 12 Grudnia 2007 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) na 875 juz sie troche wiesza ,ale jak zaloże blok to kto wie. A jaka predkosc wentyla przy tych ustawieniach?? No wynik masakra :lol: Teraz jeszcze czekac na mozliwosc regulacji shaderow :D Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Korkodyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 No wynik masakra :lol:to znaczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) to znaczy ? Niemalo! :) U mnie zabawa konczy sie na 810-820 dla gpu. No moze jeszcze dzis cos zawalcze Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Korkodyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 myślalem ,ze bedzie więcej ,no ale to jak zwoduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jest jeszcze ta karta gdzies do nabycia poza komsadem w cenie 1100-1160? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jest jeszcze ta karta gdzies do nabycia poza komsadem w cenie 1100-1160? już nie ma w komsadzie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 W przypadku GT mozliwy jest bios mod, czy na GTS tez da rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 wiem dlatego pytam moj gt cos nie przyszedl i mialem nadziej ze jescze jakiegos gtsa trafie:( bo 1300zl to sie nie oplaca juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Za 1450 masz juz GTX wiec 1300 za GTS to jest juz sporo Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Wie ktos moze czy jest mozliwosc sprowadzenia takiego jednego nowego gts z USa za jakas normalna cene ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 :D Ale 1100-1200zł to jest normalna cena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 No ale wiesz 1100-1200 zl jest do przyjecia ale widzialem tylko w komsadzie takie a tam juz nie ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Kurde, nie wyszedł zbiorowy zakup HD3870 (chciałem 2), to myślałem, że kupię nowego GTSa i zobaczę na własne oczy, jakie te nowe GF... I widzę, że tu też d00pa :blink: Sprzedałem 2900XT i krótko mówiąc ręka w nocniku :mur: Dwa radki najtaniej 1600zł, a jeden GTS... Edytowane 12 Grudnia 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Kurde, nie wyszedł zbiorowy zakup HD3870 (chciałem 2), to myślałem, że kupię nowego GTSa i zobaczę na własne oczy, jakie te nowe GF... I widzę, że tu też d00pa :blink: Sprzedałem 2900XT i krótko mówiąc ręka w nocniku :mur: Dwa radki najtaniej 1600zł, a jeden GTS... To kup coś budżetowego jak ja ( podpis ) i czekaj na okazje , sam sprzedałem GTS 640MB i miesiąc czekałem na GT aż cena spadnie a tu prosze GTS się pokazał :D Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Hans15336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 No już mam kadłubka w podpisie, ale chciałoby się pograćw nowe. UT3 dzisiaj przyszedł :D Trochę wolnego będzie ... A tak to tylko FlatOut2 i UT2004 demo chodzi płynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) W przypadku GT mozliwy jest bios mod, czy na GTS tez da rade?hmmm nie sądzę, NVidia fabrycznie podbiła Vcore dla GPU w GTS 512MB tak jak pisał Lancer ale kto wie (stawian na lutowanie ew. ołówkowy) Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) hmmm nie sądzę, NVidia fabrycznie podbiła Vcore dla GPU w GTS 512MB tak jak pisał Lancer ale kto wie (stawian na lutowanie ew. ołówkowy) zbyt duzego przyrostu to juz raczej nie da, mozliwosci rdzenia tez sa przeciez ograniczone ;) wzgledem defaultowego gt to prawie 300 mhz (ludzie kreca gts'y do 880 mhz) Edytowane 12 Grudnia 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozio Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jest jeszcze ta karta gdzies do nabycia poza komsadem w cenie 1100-1160? Ja jeszcze się załapałem na zotaca w komsadzie. W przyszłym tygodniu powinni mi przesłać (w środę ma być dostawa - może odpalę w końcu pieca na święta). Za 1199 w henwar jest ASUS - realizacja około 10 dni. Za 1099 w icomp jest Gigabyte, ale dostawa to wielka niewiadoma. Trochę tam sobie poczekałem i w końcu zamówiłem gdzie indziej. W Henwarze widziałem też asusa 8800gt 256MB za 720 parę pln, ale nie dowiadywałem się jak jest z dostępnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) z poziomu nibitora napięcia nie da się podnieśc, jest już ustawione na 1,15v: zaraz zobaczymy co mój dzisiaj odebrany asusik potrafi :) edit: no i po pierwszych testach. Pierwsze wrażenie: po co to pudełko takie gigantyczne, wygląda jak co najmniej z odtwarzacza dvd. Chłodzenie subiektywnie ciche, ale nie mam jakoś specjalnie wyciszonego kompa także sie nie wypowiadam, mam tylko wrażenie, że po wymianie z 7800gtx jest ciszej. 3dMark06 na defaultowych ustawieniach karty na viscie 32bit system nie zmieniany po 7800gtx odinstlowane tylko sterowniki nawet bez driver cleaner`a: takie małe porównanie z 7800gtx w Crysis`ie, z tą uwagą, że na 7800 oczywiście Crysis pod dx9.0 na 8800 pod dx10.0, trzy pierwsze testy na 7800 kolejne na 8800 dalej nie kręconym: jest "mała" rożnica :lol2: no i podkręcanie: i tu jest lekka kupa w porownaniu z tym co tu inni pokazali, raczej nie ma szans na przekroczenie 800mhz na rdzeniu, może chłodzenie, ale nie łudze się, może kręcenie pod rivą shaderami jeszcze coś da, troche na szybko robione ale wątpie żebym więcej wywalczył. Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Lucas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...oducts_id=10013 dziś dodali może jeszcze są ale 1300 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Juz pytalem ,ale zapytam jeszcze raz .Czy do nowego GTSa pasuje thermalright hr 03 PLUS ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Lucas: Nie jest tak zle jesli Ci biega bez zwisow Ja musze zweryfikowac wyniki stabilnej pracy :( U mnie jednak maksymalnie stabilne ustawienia to 870/2200 - przy 50% pracy wiatraka Wyzej - owszem przejdzie marka ale juz na benchmarku unreala 3 sanctuary potrafil sie wysypac :angry: Nie ma sensu zalaczac "suszary" coby dostac 1-2 klatki... I przy moim procu raczej nie warto juz ryzykowac stabilnej pracy zyskujac tak niewiele Ale karta i tak daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Panowie, właśnie użyczono mi PCIE ASUS GF8800GTS 640DDR3 HDCP (ale kręcić jej nie będę - nie moja) i zrobiłem szybki teścik w 3dMarku 06 - wyszło mi 7399 punktów (konfiguracja reszty sprzętu jak w sygnaturce) [system to Vista 32bit]; wydaje mi się że to coś chyba za mało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 ale to nie ten tematos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mam nadzieję że stabilność OC weryfikujecie nie tylko na 3DMarkach, ale także w ATITool Artifact Testerem. Działa on na 8800GTS? sprawdzał ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkodyl Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Mam nadzieję że stabilność OC weryfikujecie nie tylko na 3DMarkach, ale także w ATITool Artifact Testerem. Działa on na 8800GTS? sprawdzał ktoś? Heh Z tego co widze to stabilnosc mozna potwierdzic tylko dluzszym graniem np w Crysis Ewentualnie polecam marka 03 - powaga - "ekran w diamenty" i po sprawie :) Podkreslam ze mark 06 przechodzil bez problemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Panowie, właśnie użyczono mi PCIE ASUS GF8800GTS 640DDR3 HDCP (ale kręcić jej nie będę - nie moja) i zrobiłem szybki teścik w 3dMarku 06 - wyszło mi 7399 punktów (konfiguracja reszty sprzętu jak w sygnaturce) [system to Vista 32bit]; wydaje mi się że to coś chyba za mało? Zabtykus klasus zerowus :D Nie ten dział :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...