Nicolass Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Skoro to aż takie tanie będzie to chyba nVidia da nam do łapek jakis hi-end niedlugo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Skoro to aż takie tanie będzie to chyba nVidia da nam do łapek jakis hi-end niedlugo :Pa konkretnie w lutym juz cos zapowiadaja nic zobaczymy co bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) full na GT-GTS http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...cat=4&cat2= chase1 mial taniej Edytowane 26 Grudnia 2007 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 W pierwszym kwartale ma byc cos typu 9800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 W pierwszym kwartale ma byc cos typu 9800 :)Liczę że wtedy ceny polecą na łeb na szyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) To widzieli?:) 3DMark'06 Single Card WR... by Hicookie and T_M XFX GPU: 1130MHz / Shader: 2868MHz -LN2 wiecej: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=170840 -------------------------------------- No chyba wezme tego asus-a od arche... cena wzgledna, a na 1GB ver nie chce mi sie juz czekac... Wyslalem maila do Gainwarda z zapytaniem czy i kiedy wydadza GTS 1GB... zero odzewu... Edytowane 26 Grudnia 2007 przez RaKLeZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 widzieli,wiedzieli 1.1 ghz gpu-masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Azot plus vGPU = 1.505V idle i wszytko jasne ale i tak sztuka musiala byc swietna Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Coś mało popularne te nowe GTSy, chyba muszę kupić jednego :) Ale jak tak patrzę na ceny GT na Allegro 900zł i GTSa 1140zł zastanawiam się nad sensownością tego posunięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 GTS dopiero co wyszedl,wiec musza sobie ludzie przyciac :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 GTS dopiero co wyszedl,wiec musza sobie ludzie przyciac :E takie pytanie podsumowujace. ktory najladniej sie kreci ktory ma najcichsze chlodzenie i ktory najbardziej sie oplaca kupic? bo z tego co widze msi np jest bardzo ladnie podkrecony... do 730 rdzen, gorzej pamieci... za to np asus jest tanszy o jakies 100zl bfg pomiedzy reszta bo 675 rdzen reszta z tego co widze po 650 i ceny z reguly okolo 235 funtow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Moze widzieliscie jakis sklep w Gdansku.Gdynii,Sopocie ktory mial by na stanie nowego gts za przystepna cene ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dziś ja swojego troche podkręciłem i oto wynik :D Wentylator nic nie przyspieszył , buda zamknięta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 ładnie , GPu nie idzie wyżej ? a to na boxie? 74 *C ciepło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Nie sprawdzałem , wszystko na oryginalnym chłodzeniu , zaraz zapodam na max obroty i zapuszcze ten sam test . EDIT : No i po teście - suszarka niesamowita :blink: Temperatura max jaka była to 62 stopnie , wcześniej powyżej 80 :mur: Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Hans15336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Rdzen moglby pojsc mimo wszystko troche wiecej-rewelki nie ma,pamiec poszla ladnie,Q66 tylko 3Ghz a wynik lepszy o 700pkt niz e67@3.88Ghz,Quadro daje kopa w 06,podkrec jeszcze tego gniota to wyniki sporo skocza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nie moge tego gniota dać na więcej bo mi się wiesza system :-( , to już mój czwarty QUAD i każdy kończy się na 3,2GHz , prawdopodobnie to wina płyty m ale tej nie zmieniam bo mam VISTE przypisaną do niej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Mobo ber rewelki,ale powinno wiecej pojsc nawet na ac,ale zalezy oc v ;) z reszta nie robmy offtopa :),bo nas zlinczuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 ...płyty m ale tej nie zmieniam bo mam VISTE przypisaną do niej :D Wystarczy telefon na infolinie i aktywuja ci Viste po zmianie płyty głównej. Trzeba tylko odpowiedziec na pytanie o powód wymiany, że nastąpiła wymiana gwarancyjna płyty głównej. Z naciskiem na Gwarancyjna. Panienka zadawała mi jeszcze pytanie która to będzie aktywacja. Żadnych papierków na dowód że to wymiana gwarancyjna nie potrzebujesz. Potem panienka przekierowuje Ciebie na automat który podaje ci kod aktywacyjny. Sprawdziłem to gdy sam wymieniałem swoją płyte główną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halion@ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 w Asusie jak nie będzie włączony SmartDoctor w trayu to wentylator nie ruszy wyżej niż 500rpm :] nawet jak karta się będzie przypiekać ale działa wtedy automatyczna regulacja. Powie ktoś czy te karty mają profile 2d i 3d ? bo w rivie mi to nie działa, a nie chce cały czas jechać z oc pod win. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 działa miernik pokazuje ze przy 2D jest o około 0,05 vol. mniej niz w 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister64 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam Czy ta karta: http://www.bitshop.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=4653 zmieści się w tej budzie:?? http://zenfist.pl/produkt-p-1380.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zmieści, ale ogólnie to mała ta buda :? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 to ponawiam pytanie. jak tam ktora sei najbardziej oplaca kupic? tego msi fabrycznie podkreconego do 720? czy cos tanszego z 650... roznica w cenie jakies 20 funtow... wiec nie duzo, ale z drugiej strony jak sie da podkrecic te 650 to po co fabrycznie podkrecone kupowac i przeplacac. ktora ogolnie, srednio najlepiej sie podkreca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jak na razie nie wiadomo która najlepiej się kręci, mało osób ma te karty, a tak na oko każdy 8800GTS powinien kręcić się podobnie +/- 20MHz. Wszystkie konstrukcje jak na razie to referencyjne modele. Ja brałbym niepodkręconą wersję, po co płacić za brak zabawy z OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 ja mam inno 3d, poki co na std-owym chlodzeniu smigala na gpu 750/1875 i memkach 1100 bez zadnych artow, ale wiecej nie daje bo jest wrecz goraca (tempy do 90st.)... niedlugo moze zagosci u mnie accelero i zobaczymy co bedzie dalej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tak patrzyłem gdzie by tu kupić Accelero do mojego przyszłego GTSa :) i coś cienko z dostępnością S1, wykupili wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nie wycofali trzeba czekać rev2.0 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) ja mam inno 3d, poki co na std-owym chlodzeniu smigala na gpu 750/1875 i memkach 1100 bez zadnych artow, ale wiecej nie daje bo jest wrecz goraca (tempy do 90st.)... niedlugo moze zagosci u mnie accelero i zobaczymy co bedzie dalej;)Taka gorąca chyba ją wezmę bo jest akurat dostępna u mnie w mieście w sklepie.Widzę pamięci ładnie ci poszły. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) ja mam inno 3d, poki co na std-owym chlodzeniu smigala na gpu 750/1875 i memkach 1100 bez zadnych artow, ale wiecej nie daje bo jest wrecz goraca (tempy do 90st.)... niedlugo moze zagosci u mnie accelero i zobaczymy co bedzie dalej;) Czyli karta poszła Ci standartowo , tylko ta temperatura dość wysoka , zobacz na moje posty z wynikami i temp :D Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Hans15336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...