Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Kolega dał linka do projektu, który zobaczyć można tylko logując się na jego konto. Miszczu - podajemy linka COMPARE URL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) środkowy pin to masa ?niop tu co prawda podobny potek jest uzyty ale do Vmem http://www.xtremesystems.org/forums/showth...3929&page=5 działaj p.s. tu looknij też http://www.vr-zone.com/?i=757&s=1 Edytowane 28 Marca 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) wlutowałem i cos nie halo 1.5 obrotu w obie strony i nic czy czerwony ma być na środku ,czy za mało kręcę napięcie idle 1.17 stres 1.19 Edytowane 31 Marca 2008 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) (z nudów mogłes to sam sprawdzić) i na co tyle tego kleju na gorąco ? daj 1-den kabelek na środek, tu masz jak byk :angry: http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...p;postcount=121 1,19 vGPU oznacza stockowe napięcie pisz co i jak:) Edytowane 31 Marca 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!xelek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Panowie, ja mam pytanie odnośnie chłodzenia. Arctic Cooling Accelero S1 jest praktycznie nieosiągalne a temperatury na stockowym chłodzeniu mnie przerażają (karta Gigabyte 57 idle/76 stress) nie chcę myśleć jak to będzie wyglądać w lato jak przysmaży do +30 :D Czy miał ktoś może styczność z DuOrb od Thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Cooler/...02/cl-g0102.asp albo jest mi w stanie polecić coś sensownego, czyli ciche i wydajne za w miarę rozsądne pieniądze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (z nudów mogłes to sam sprawdzić) i na co tyle tego kleju na gorąco ? daj 1-den kabelek na środek, tu masz jak byk :angry: http://www.xtremesystems.org/forums/showpo...p;postcount=121 1,19 vGPU oznacza stockowe napięcie pisz co i jak:) karta się zapaliła ,dokladnie zapaliła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 pięknie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 sekcja zasilania ,stabilizatory ,chip ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ja pier......e Zapodaj foty Twojego experymentu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 piorun, spiecie itp. poszła na gwarę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 nie wiem ,chyba to lutowanie -reanimuje sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 proponuję: -moze sobie odpuśc i poproś kogoś kto ma pojęcie, nie mówię tego złośliwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) stary ale to serwis mi lutowal ,bo ja nie mam czym ..... najpierw przylutowali,ok wrócilem chcialem kabelek przykleic do pcb ,odpadl z rezystorem ,poszedlem wzieli kartę wlutowali to wszystko i .....poszla z dymem Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 podaj ludziom adres tego serwisu uratujemy troche sprzętu, zrobimy dobry uczynek i pewnie robili to 1-rwszego kwietnia :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 żebyś wiedział 1.04 ,teraz go reanimują ale tak w to wierzę ,że zamowilem następnego gts-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Obyś nie trafił jakiejś padaki :mur: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Marcin, gratuluje fachowego serwisu. Mozesz tez przekazac panu Ziutkowi spod budki z piwem, ze fach lutowania ma opanowany w 100% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no cóż serwis ,serwisowi nie rowny -nauka kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 zapalila sie sama z siebie czy cos przy niej majstrowales :| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 (edytowane) stary ale to serwis mi lutowal ,bo ja nie mam czym ..... najpierw przylutowali,ok wrócilem chcialem kabelek przykleic do pcb ,odpadl z rezystorem ,poszedlem wzieli kartę wlutowali to wszystko i .....poszla z dymem nic ,wszystko oni robili ,wpiąłem do slotu wł. power i po ptokach mam nową kartę jakie macie pamięci na swoich też samsung ,karta jakas rev B , napięcie gpu 1.15V ??? ,ram 1.95 V Edytowane 4 Kwietnia 2008 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No co Ty nie mow,ze taka fuszerke odwalili na Dugosza??Przeciez zawsze bylo elo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 no tam wlaśnie :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mam pytanie do kolegów. Czy ta karta to dobre rozwiązanie czy dopłacać do jakiegoś Asusa, EVGA itd.?? GAINWARD GEFORCE 8800GTS 512MB GDDR3 256BIT BLISS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Gainwarda bym brał jeśli dobra cena - wkońcu to i tak referencyjne karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mato22 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Gainwarda bym brał jeśli dobra cena - wkońcu to i tak referencyjne karty. Hmm cena ok ale ma stickery które uniemożliwiają zdjęcie chłodzenia bez utraty gwarancji.. To samo Palit z wiadomej sprawy (to ta sama firma). Ja bym na twoim miejscu wziął coś innej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam czy da się zablokować odświeżanie na tej karcie i RT ? Mam na pulpicie 1024/768/100mhz a w grach już nie. Wczesniej na karcie ati i atitray tool bez problemów działało. Ustawiam i ustawiam w refresh rate settings i nie śmiga lub coś żle robie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 lepiej skorzystaj z ReForce i ustaw w każdej rozdziałce odświeżanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ja uzywam do tego Refresh Overridera z RivaTuner [injection mode] i dziala swietnie. w sterach 8x i 9x mozna do tego uzywac coolbits, ale niestety w 1xx usuneli classic ctp, na rzecz jakze swietnego Panelu Sterowania NVidia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dzieki ReFresh działa. Kwasior jeżeli możesz to zapodaj mi screena z ustawień Refresh Overridera. Ustawiam na [injection mode] dodaje tez all mode @100 i nic :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja mam ustawione tak (ustawione na tyle, ile monitor moze wytrzymac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...