marcin255A Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Żądam wymiany karty od sklepu, przecież to przegięcie jak ona piszczy :[ Jak zapuszcze atitool to ona piszczy w takt obracanego sie kwadratu : [ i słusznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo900 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 tylko teraz kwestia dogadać się z ARCHE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOOdaq Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 kamilo, Ty masz bfg? czy tylko bfg "piszczy" czy wszystkie 8800gts g92?? bo chyba sie będe musiał poważnie nad zakupem zastanowić jeżeli to prawda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 wszystko może piszczeć plyta karta ,zasilacz ,czasem się trafi taka sztuka ale nie jest to regulą chyba że jest taka cala seria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Żądam wymiany karty od sklepu, przecież to przegięcie jak ona piszczy :[ Jak zapuszcze atitool to ona piszczy w takt obracanego sie kwadratu : [ fakt, jak syrena karetki, cichuteńko-ale słyszalnie i tylko jak kwadracik obraca się..można przeboleć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo900 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 No u mnie nie tylko tutaj, wlacze crysisa/pro street i włysze jak ona wyje mimo glosnikow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 jak tak glosno wyje to nie czekaj tylko wymieniaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 tania opcja wc na GT/GTS -dodatkowy wentyl łatwo przymocować/z 8600GT zdjąłem i idealnie pasuje.. idle 38`C, load 100% 47`C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Czy jest w tej karcie możliwość modyfikacji napięcia poprzez flash biosu (tak jak w 8800GT)? Probowałem u siebie odalić nibitor żeby to sprawdzić, ale nie działa poprawnie, bo mam Vistę 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 niestety w mojej nie ma takiej możliwości. ps. wreszcie dostanę QX9650 to karta dopiero pokaże pazurki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 na jakich ustawinich pamieci Wam chodzą..zauwazyłem, że 1156 (2312) spoko chodzi..jak u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 bez modu 1110 z modem 1160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) U mnie 1090 to max/po olowkowym modzie :( mialem 88GT/GTS/GTX wszystkie od Evga i na kazdej karcie pamieci banglaly tak sobie rdzen za to szedl ok-715/GTX 855/GTS :) Edytowane 24 Stycznia 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 1116 bez vmodów dalej nie próbowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Ja dzis zmienilem chlodzenie na thermalrighta i karta nie dziala.Nie wlacza sie wcale.Gwarancje sstracilem w momencie zmiany chlodzenia.1100zł w plecy.Za chwile musze zamowic drugą :mur:Chlodzenia juz nie bede zmienial bo cala karta sie wykrzywila mimo ze nie dokrecalem mocno i moze to jest powodem ze nie dziala :mur: Edytowane 24 Stycznia 2008 przez ronifcb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja dzis zmienilem chlodzenie na thermalrighta i karta nie dziala.Nie wlacza sie wcale.Gwarancje sstracilem w momencie zmiany chlodzenia.1100zł w plecy.Za chwile musze zamowic drugą :mur:Chlodzenia juz nie bede zmienial bo cala karta sie wykrzywila mimo ze nie dokrecalem mocno i moze to jest powodem ze nie dziala :mur:Jak to straciłeś gwarancję zakładasz z powrotem oryginalne chłodzenie i do sklepu.Bez łaski powinni przyjąć chyba że ją połamałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Ja dzis zmienilem chlodzenie na thermalrighta i karta nie dziala.Nie wlacza sie wcale.Gwarancje sstracilem w momencie zmiany chlodzenia.1100zł w plecy.Za chwile musze zamowic drugą :mur:Chlodzenia juz nie bede zmienial bo cala karta sie wykrzywila mimo ze nie dokrecalem mocno i moze to jest powodem ze nie dziala :mur:a wróciłeś na stare chłodzenie? i dalej nie działa? musi jakaś ścieżka przerwana.. ja powiem, że straciłem chęć instalowania coraz większych radiatorów chłodzenia powietrzem..i wybrałem wc..nie za dużo zmian a duużo wieksze możliwości Edytowane 24 Stycznia 2008 przez lama1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 ronifcb zamontuj boxa i pokaż fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jeszcze skromne 05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 tylko 2 k wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Zalozylem boxowe chlodzenie i chyba cos z zasilaniem bo nawet nie kreci sie wiatrak :angry: Jezeli mi nie przyjma na gwarancji to jest mozliwosc naprawienia takiej karty w jakims servisie??Juz zamowilem i jutro rano bede mial inno3d ten sam model ,wiec jedna i tak bede musial sprzedac <_< Edytowane 24 Stycznia 2008 przez ronifcb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 tylko 2 k wiecejprzeca pisze że skromnie :D 2254 mało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 no na 4.8 Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ladny wynik-gratki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zastanawiam sie nad nowa karta graficzna. Chcialem 8800gt ale jak gtsy mozna wyrwac ponizej 1000 to chyba sie skusze. Jakiej firmy kart mam wziac zeby oc bylo przyzwoite i temperatury normalne. Podkreslam ze chce wyrwac sztuke ponizej 1000zł. Zastanawiam sie nad galaxy za 944zl lub gigabyte za 960. Nei mam pojecia co wziac. Jezeli ktos mialby link z jakas super okazja niech poda na forum. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zalozylem boxowe chlodzenie i chyba cos z zasilaniem bo nawet nie kreci sie wiatrak :angry: Jezeli mi nie przyjma na gwarancji to jest mozliwosc naprawienia takiej karty w jakims servisie??Juz zamowilem i jutro rano bede mial inno3d ten sam model ,wiec jedna i tak bede musial sprzedac <_<No ja bym oddal na gwarancje jak by nie przyjeli to trudno ale jak masz kase i mozesz kupic nowa grafe za tysiaka to juz twoja sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Juz kupilem nowa inno 3d .Chlodzenia juz nie zamierzam zmieniac :lol: Bo znow cos sie stanie :mur: Czy jest mozliwosc naprawy takiej karty w jakims servisie jezeli mi nie przyjma na gwarancji??Dzis jak ja wlozylem to na sekunde wiatrak wystartowal i potem nic <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jest servis we Wrocku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronifcb Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mozesz mi podac jakies namiary na niego bo nie moge znalezc.Moze ktos sie orientuje ile moze kosztowac naprawa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 GPU do 100 zl http://www.odi.pl/firmy/11/152/1167572324/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...