Prog Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Hehe, na stronach MS zawsze jest smietnik. DVD z wszystkimi wersjami Express To nie chodzi nawet o stronę, ale o pracowników. Dzisiaj nawet rozmawiałem z jednym... widać nie był zbyt dobrze poinformowany. Niestety na MSDN AA nie ma wersji RTM, a właściwie to żadnej. Edytowane 21 Listopada 2007 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Pracownicy to zwykle są tak poinformowani... W tej chwili pełna wersja jest dostepna tylko w "normalnym" MSDN. Normalnie tylko trial i Express. A tak poza tym oficjalna premiera ma byc dopiero w przyszłym roku... http://msdn2.microsoft.com/en-us/vstudio/p...ts/default.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 no to czad. A ta wersja Express jest już w pełni sprawna? Instalował ktoś to? Bo nie chce mi się rozwalać mojego cudnego środowiska na 2k5 żeby się okazało, że 2k8 nie działa nalezycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 no to czad. A ta wersja Express jest już w pełni sprawna? Instalował ktoś to? Bo nie chce mi się rozwalać mojego cudnego środowiska na 2k5 żeby się okazało, że 2k8 nie działa nalezycie :) Dam Ci znać po weekendzie... Teraz nie mam czasu niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 dobra już zainstalowałem... wersja C++ na pierwsze 10 rzutów oka różni się od 2005 tylko nazwą okna, bo jest 2008 :D. Za cholerę nie mogę znaleźć jakiegoś what's new... Jedyny + jaki zauważyłem to że jest dołączony od razu WinSDK. refaktoryzacja miała być i coś jej kurde nie widzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 W wersji Express nie ma refaktoryzacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 no to właśnie napisałem... dzięki że mnie upewniłeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...