Palas Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mam takowy problem: po zainstalowaniu windaXP system nie widzi mojej sieciowki.. czy wie ktos gdzie mam szukac sterownikow do mojej sieciowki pod windaXP nie chce sie z nia rozstawac bo ogolnie to bardzo dobra karta .. choc swoje latka juz ma i narazie jedyne co moge zrobic to pozostac na systemie nie wyzszym niz windows milenium slyszalem ze jest takowa strona gdzie ludzie umieszczaja napisane przez siebie stery.. dodam ze na oficialnej stronie Intela nie ma takowych sterow.. pozd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 chyba sie zatrzymali na 98 i NT 4.0 A nie chcesz kupic sobie sieciowki za 35 zl? Tez smigaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palas Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 slyszalem ze jest taka stronka na ktorej ludzie umieszczaja swoje wlasne napisane stery wiec moze znalazloby sie cos pod moja karte? bo jak nie trzeba bedzie nowa kupic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...