KRISTERS Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Mam obudowę ATX i w niej nie mam anie jednego wentyla. Jest ona wsadzona we wnękę w biurku. I to strasznie się grzeje. Mam zamiar wymontować z biurka tylną ścianke. Czy to pomoże i jeszcze moge kupić jeden wentyl i i zamontować. Jak doradzacie czy z tyłu żeby wyciągał bo z przodu to nie ma za bardzo jak. Jak myślicie spadną temperatury? Teraz mam jak normalnie pracuje chodze po necie to procek ma 45 a w obudowie jest kolo 46 a płyta ma 47. Czy po takim zabiego moge się spodziewać dużego spadku temperatur? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Sam srednio wydajny wentylator wyciagajacy nagrzane powietrze moze dac z 5*C mniej. Oczywiscie przy porzadku w kablach i tasmach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 mama nadzieje że będzie jeszcze mniejsza temp:) a jeszcze mam pytanie: czy jeśli płyta obsługuje mechanicznie pci-e x16 a elektrycznie x8 to będzie duża różnica i czy karte 8600GT wsadzę tam i bedzie chulaći dało będzie się podkręcić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...