Polaros Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Przegladalem strony w necie i patrzcie co znalazlem. http://homepage.ntlworld.com/bubo/index.html nie wiem moze bylo moze nie ale warto na to popatrzec :D Szkoda ze nie mam laborek w gmachu elektroniki na PW tam maja taka zabawke do takich zdjec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ALe to już byłoooo (jakieś 3-4 dni temu) i niepowinno powrócić więcej. Cza szuać najpeirw, ja proponuje CLOSED this topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Powiedzialem ze nie wiem czy bylo, wrzucilem w szukaj ten link i nic nie wyskoczylo wiec zalozylem gdyz myslalem ze tego nie bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Fajne takie cos, choc faktycznie juz bylo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A jaką frajdę sprawi wam to ze ktoś zamknie ten topic?? Niech jeszcze sobie powisi "na górze" bo ja np. nie wiedziałem o takm czymś :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 dokladnie polaros robil to dal infa innych a nie od tak sobie. Moim zdaniem nie powinno sie zamylac takich topico no chyba ze linijke nizej jest taki sam :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 W sumie szkoda ze na mojej plytce czegos takiego niezrobili. Jestem ciekaw na co moznaby pozakladac radiatorki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...