Skocz do zawartości
MaTiXoN

Zestawik Do 1500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenę zestawu:

http://kdo.pl/sc/rq1kgdxvb9lz

Wszystko będzie ze sobą współgrało?.

Mobas - Po przeczytaniu 2 (dosyć obszernych topiców o foxie i msi) mój wybór padł na foxa, odniosłem wrażenie że nie stwarzał tylu problemów co msi.

Proc - E2160 heh zobaczę na co go stać, chciałbym żeby dobrze współgrał z płytą i był stabilny gdyż komp często chodził będzie 24/h.

Ram - no właśnie czy będzie okej? a może sugerujecie coś innego?.

Grafa - jednak zdecydowałem się na 8600gt, miałem brać x1950pro ale ten palit mi wystarczy do wiedźmina, fify, nfsa: ps.

Zasilacz - myślałem o MC400W ale w kdo go nie ma, wszyscy chwalą Amacroxa więc padł na niego wybór ( a co myślicie o Chiefie 400?). Napęd i dysk (Samsung SP2504C) już mam. Więc wszystko to chcę wstadzić do tej obudowy, czytałem że bardzo fajna buda :).

Więc trochę wątpliwości mam do ramu i zasiłki do reszty jestem na 100% pewnie że chce to mieć. A i najważniejsza kwestia odnośnie tego sklepu, przypadkiem na niego wpadłem, wcześniej o nim nie słyszałem, ktoś może coś powiedzieć na jego temat? Dostawa? Serwis w razie czego? Ceny i Dostępność produktów bardzo dobre ma.

Edytowane przez MaTiXoN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ok ! Jedynie jak bys chcial lepsza grafe to nie zwykly gt, a sonic+ ! :)

tak, tak jest on w moim zestawie 1 x PALIT GeForce 8600GT 256MB DDR3 / 128bit TV / DVI PCI-E (Sonic+) (1,0ns) (625 / 1800) :)

PS. Czyli opłacało się wertować to forum przez parę dni :P

Edytowane przez MaTiXoN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi