MaTiXoN Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Proszę o ocenę zestawu: http://kdo.pl/sc/rq1kgdxvb9lz Wszystko będzie ze sobą współgrało?. Mobas - Po przeczytaniu 2 (dosyć obszernych topiców o foxie i msi) mój wybór padł na foxa, odniosłem wrażenie że nie stwarzał tylu problemów co msi. Proc - E2160 heh zobaczę na co go stać, chciałbym żeby dobrze współgrał z płytą i był stabilny gdyż komp często chodził będzie 24/h. Ram - no właśnie czy będzie okej? a może sugerujecie coś innego?. Grafa - jednak zdecydowałem się na 8600gt, miałem brać x1950pro ale ten palit mi wystarczy do wiedźmina, fify, nfsa: ps. Zasilacz - myślałem o MC400W ale w kdo go nie ma, wszyscy chwalą Amacroxa więc padł na niego wybór ( a co myślicie o Chiefie 400?). Napęd i dysk (Samsung SP2504C) już mam. Więc wszystko to chcę wstadzić do tej obudowy, czytałem że bardzo fajna buda :). Więc trochę wątpliwości mam do ramu i zasiłki do reszty jestem na 100% pewnie że chce to mieć. A i najważniejsza kwestia odnośnie tego sklepu, przypadkiem na niego wpadłem, wcześniej o nim nie słyszałem, ktoś może coś powiedzieć na jego temat? Dostawa? Serwis w razie czego? Ceny i Dostępność produktów bardzo dobre ma. Edytowane 30 Października 2007 przez MaTiXoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Wszystko ok ! Jedynie jak bys chcial lepsza grafe to nie zwykly gt, a sonic+ ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Wszystko jest jak najbardziej GIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTiXoN Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Wszystko ok ! Jedynie jak bys chcial lepsza grafe to nie zwykly gt, a sonic+ ! :) tak, tak jest on w moim zestawie 1 x PALIT GeForce 8600GT 256MB DDR3 / 128bit TV / DVI PCI-E (Sonic+) (1,0ns) (625 / 1800) :) PS. Czyli opłacało się wertować to forum przez parę dni :P Edytowane 30 Października 2007 przez MaTiXoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Wszystko ok , tylko sklep jednak bym zmienił. Bo zbyt dobrych opinii to on nie ma. Ja polecam np. Agito.pl, apollo.pl, morele.net, esc.pl Edytowane 30 Października 2007 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Tylko (g)ramy wymień na kingstony na elpidach (o ile jeszcze są do kupienia [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...