romek Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 To było szare, jesienne popołudnie. Akurat wieszałem przemoczoną deszczem kurtkę, gdy kątem oka przez uchylone drzwi mojego pokoju dostrzegłem leżącą na biurku skrupulatnie zapakowaną paczkę. Szybkim ruchem rzuciłem w kąt dopiero co ściągnięte buty i zdecydowanym krokiem wszedłem do pokoju. Pakunek rozmiarem przypominał pudełko płyty głównej, ale ostatnimi czasy nie spodziewałem się tego typu przesyłki. Zaciekawiony rozerwałem energicznie nieprzeźroczystą folię, w którą owinięta był pakunek. Oczom moim ukazał się kolorowy nadruk z przykuwającym uwagę napisem Genius G-Note 7000. Wziąłem głęboki wdech, usiadłem spokojnie przy biurku i przystąpiłem do pisania pierwszej w moim życiu recenzji sprzętu. Autor: DRuMah - Marcin Pietras Pełna treść artykułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Przyjemnie się czytało. Wniosek: nie dotykać tego "czegoś" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Artykuł ciekawy ale sprzęt taki se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Jak powiedział by matematyk: nic dodać, nic ująć ;) Cóż jaka firma taki sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Bardzo fajna recenzja. Rzeczowo, ale i "czytelnie". Jak to mówią: lekko i przyjemnie, bez zbędnych popisów słowa i silenia się na jakieś osobiste wywody. Gratki dla autora. Szkoda że sprzęcik raczej nie na nasze klimaty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 ładne oko kolega namalował ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...