matik16 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Tak przed wc A tak po Edytowane 30 Października 2007 przez matik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Schludnie. Nie myslales moze o wodowaniu reszty elementow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 ładne WC porządek w środku, fajne klocki :) tylko trochę szpeci ta nadbudówka , mogłeś ją jakoś obić czymś, albo coś bo trochę psuje efekt .. BTW co to za moda teraz się zrobiła na nadbudówki :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vip7 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Ta nadbudówke okryj czymś.. Jakaś blacha ( pomalowaną na czarno ) i ladny gril na chłodnice z boku ( u maniakalnego są tanie i ładne ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Moda fajna ;] Ale ja i tak zwodowalbym jeszcze mobo i grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Ja bym wszystko w budzie upakował :lol2: Czerwony płyn i niebieskie kable, coś nie teges jak dla mnie...zostawiłbym niebieskie-komponowałoby się z frontem budy... Taśma Ata jest fe :blink: -zawinął bym ją w dół, puścił pod płytą główną (spokojnie się tam zmieści) u góry zamaskowałbym pod matą i nie było by jej prawie widać... Jak nadbudówka już jest, to też wypadałoby posprzątać kabelki-wentylkom lżej byłoby oddychać (węże nie za długie? :huh: )... Gdzie katody?? Widać przetwornik koło grafy :D Pozdrawiam Edit: Katody wytropiłem :D Edytowane 30 Października 2007 przez Pussey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 "Nadbudówka ble ble ble" - się kurna niewidomi zebrali i komentują, przecież konstrukcja jest POD budą = znaczy się PODbudówka, nie? 8) Ładnie kibelek wygląda, tylko różowy płyn niezbyt pasuje do węży (może kwestia oświetlenia). No i te "maty" Spire :kijem: Dawaj więcej bloków, bo chłodnica pewnie się nudzi (temperatury?)... Taśma Ata jest fe :blink: -zawinął bym ją w dół, puścił pod płytą główną (spokojnie się tam zmieści) u góry zamaskowałbym pod matą i nie było by jej prawie widać... Jak nadbudówka już jest, to też wypadałoby posprzątać kabelki-wentylkom lżej byłoby oddychać (węże nie za długie? :huh: )... Taśma pod płytą się nie zmieści, ten oplot jest za gruby. Zresztą niby jak, ma przejść na wylot przez Audigy? A dalsze uporządkowanie kabli miałoby wpływ jedynie na estetykę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 na zdjęciach widać że grafa chce bloczek :D zrób coś z tym :lol: jakie temp. wody, i procka w stresie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 No grafa wręcz krzyczy do Ciebie: "WODY !" :D A tak ogólnie schludne wszystko. Obuduj podbudówkę i będzie wszystko :banana: Pozdrawiam rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 niebawem zmiana na 8800 gt wiec nie bedę kupować bloczku a za miesiąć go sprzedawać podbudówka bedzie obłożona tymi kratkami http://www.allegro.pl/item262717952_siatka...44cm_krata.html co do taśmy to chyba zmienię napęd dvd na sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 niebawem zmiana na 8800 gt wiec nie bedę kupować bloczku a za miesiąć go sprzedawać podbudówka bedzie obłożona tymi kratkami http://www.allegro.pl/item262717952_siatka...44cm_krata.html co do taśmy to chyba zmienię napęd dvd na sata Wyjdzie Ci to tylko na dobre, Abit się nie popisał z tym złączem... A co do grafy, to czekam aż Ed z EK coś ciekawego wystruga na 8800 GT i jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) @Bartolomius "Nadbudówka ble ble ble" - się kurna niewidomi zebrali i komentują, przecież konstrukcja jest POD budą = znaczy się PODbudówka, nie? Trzymałem się kurna słownictwa używanego od początku wątku... Taśma pod płytą się nie zmieści, ten oplot jest za gruby. Zresztą niby jak, ma przejść na wylot przez Audigy? A dalsze uporządkowanie kabli miałoby wpływ jedynie na estetykę. Oplotu (na długości płyty głównej)można się pozbyć, Audigy trzeba wyjąć, następnie kable przełożyć w luce po lewej stronie slotu i włożyć dźwiękówkę na miejsce. Miałem tak w poprzednim kompie i wszystko grało.. Edit: Na którejś fotce tamtędy ma puszczony czerwony kabelek od katod (chyba). @matik16 Dzięki za fotki z UV :D Edytowane 30 Października 2007 przez Pussey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 No ładnie, ładnie :) Ja bym osobiście się nie czepiał kontrastu koloru węży i chłodziwa... W UV musi to super wyglądać no i przyciąga pięknie uwagę ;) Ale pytam: po kiego grzyba wydawać forsę na maty, kiedy to chłodnica i wentyle znajdują się.... pod budą? Cała buda została oklejona wewnątrz żeby wyciszyć ten wentylator na tyle, dysk i zasiłkę? I co jeszcze... może procesor :P Grafiki nie wymieniłem z oczywistych względów: napisałeś, że niedługo ją zmieniasz. Ja bym wentyl z tyłu wyrzucił, lub solidnie spowolnił, dysk zamocował na jakimś sajlencerze i muzyka gra! A zasilacz... Niech ma coś od życia i pohałasuje troszkę! W końcu ~5dB wte czy wewte różnicy nie zrobi. IMO - nie bić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 a wir w rezie masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja od św.Mikołaja slyszałem , że sprzedales swojego lainga ... end ot bez bloku na gpu pusto jakos i podbudówki mi sie nie podobaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 podbudówki mi sie nie podobajatrzeba robić nadbudówki :dontfeedtrolls: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 koniec zabawy z \chłodzeniem wodnym wszytko sprzedane .juz nic nie pokaze bo niema co pokazywać pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chetau Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 ile masz lat ? 10 ? eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 koniec zabawy z \chłodzeniem wodnym wszytko sprzedane .juz nic nie pokaze bo niema co pokazywać pozdro Daj spokoj czlowieku. Zobacz WC niektorych uzytkownikow, jak na pioczatku wygladalo. Wygladalo niekiedy sporo gorzej niz Twoje :P Nadbudowka to nadbudowka, czyli cos nad a nie pod :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) dziecko obraziło się i zabrało zabawki z piaskownicy... 30 październik temat, 5 listopada info o wyprzedaniu wc lol eot Edytowane 5 Listopada 2007 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 hehe co za koleś zmontował wc i po kilku słowach krytyki, rozebrał i sprzedał, ja mam jeszcze większy bałagan i sie martwię, węże mam troszkę dłuższe i matowe (silikonowe), wbrew panującej na forum modzie, ale wc zrobiłem według własnych założeń i priorytetów, i moje kryteria spełnia w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 a może to ściema ze sprzedażą by nie zawracać więcej :gitarzysta2: . Takie mam déjà vu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Może raczysz odpowiedzieć chociaż na moje pytanie: Budę sam malowałeś(czarny kolorek), czy kupiłeś czarną?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) do takiej przybudówki na pewno by pasował swiftech mcp655 :D może dual loop DDC + mcp655 (może upolujesz jakąś na promocji) :D Edytowane 6 Listopada 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 do takiej przybudówki na pewno by pasował swiftech mcp655 icon_biggrin3.gif może dual loop DDC + mcp655 icon_biggrin3.gif lub 4 x cwu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 ja tam bym jeszcze poczekał na promocje swifa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 ja tam bym jeszcze poczekał na promocje swifa :P hahaha pwned xD :lol2: :lol2: Co do tematu :) Wc fajne tylko nad budowki , podbudowki ( mib inżynierze xD ) mnie sie nie podobaja :D I ten kabel ata ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 W sumie nie jego wina, że na tej płycie jest tak tragicznie umiejscowione złącze ATA. Lepszy taki niż taśma szeroka na pół metra ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Powiedział ze zmini naped na sate a ja oceniam to co widze :) z blokiem na gpu ladniej bedize wygladac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...