Arni Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 owiedział ze zmini naped na sate a ja oceniam to co widze icon_smile3.gif z blokiem na gpu ladniej bedize wygladac icon_smile3.gif przeciez o juz to rozmontował i sprzedał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Układ powstał na klockach: Blok CPU __ D-Tek Fuzion CPU + Nozzle Kit Rezerwuar __ Black Water O-Tank 170 Chłodnica __ Black Ice GT Stealth LITE 360 Pompka __ Laing DDC 12V 1T Uklad zalany Płynem Feser One na chłodnicy lata 6 wentyli na 5 V z jednej strony 3 x revoltec airguard po drugiej stronie 3 x acuatke fan 120 Procek smarowany pastą Zalman Zm-stg1 Mój config w sigu TEMPERATURKI: scren mówi sam za siebie everest pokazuje 24 stopnie przy procesorze E2140 podkręconym o 100 % z 1.6 MHz do 3.2 MHz xDD :) a tu filmik lol http://www.speedyshare.com/756652714.html Edytowane 25 Października 2009 przez matik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Jesteś w stanie oszacować ile dał Nozzle Kit? Wc teraz jest naprade ładne. ten laing ładnie zamiata :) Edytowane 25 Listopada 2007 przez razer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 dużo lepiej bez podbudówki :) nie był to głupi pomysł tylko brakowało jej wykończenia. Co do tego wc to brakuje bloku na GPU. Jedynie zrób coś żeby wąż nie dotykał karty graficznej bo się przetopi i .... wolisz nie wiedzieć :P Ja mam jeszcze zachowanego węża jak przez kilka dni stykał się z laminatem grafiki.... Kilka dni dłużej i była by powódź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Jesteś w stanie oszacować ile dał Nozzle Kit? Wc teraz jest naprade ładne. ten laing ładnie zamiata :) Tak jest różnica 2/3 stopnie xD dużo lepiej bez podbudówki icon_smile3.gif nie był to głupi pomysł tylko brakowało jej wykończenia. Co do tego wc to brakuje bloku na GPU. Jedynie zrób coś żeby wąż nie dotykał karty graficznej bo się przetopi i .... wolisz nie wiedzieć icon_razz.gif Ja mam jeszcze zachowanego węża jak przez kilka dni stykał się z laminatem grafiki.... Kilka dni dłużej i była by powódź. w Planach mam wymianę węży na tuste , top z plexy na laing ,wodowanie MOBO i GPU ale szukam uzywanuch bloków oszczędność B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 nom fajna woda :) a możesz pokazać jak masz chłodnicę umieszczoną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 O cześć :lol2: Gratuluje powrotu do WC :rolleyes: Ale to co masz w rezie to normalnie twister jest :lol: , tak było tylko przy odpowietrzaniu, czy na co dzień takie efekty. Zgadzam się z przedmówcami- bez podbudówki lepiej/estetyczniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Dzięki temu bajerowi do d-teka mamy całkiem fajne tempki. Blok wtedy powinien zjeść enzotecha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 nom fajna woda :) a możesz pokazać jak masz chłodnicę umieszczoną ? pokaże ale musze się życznąć aparaciku O cześć :lol2: Gratuluje powrotu do WC :rolleyes: Ale to co masz w rezie to normalnie twister jest :lol: , tak było tylko przy odpowietrzaniu, czy na co dzień takie efekty. Zgadzam się z przedmówcami- bez podbudówki lepiej/estetyczniej. dziękuje dziękuje :D Bąble są cały czas xDDDDDDDDDDDD Dzięki temu bajerowi do d-teka mamy całkiem fajne tempki. Blok wtedy powinien zjeść enzotecha :) można powiedzieć że są teraz na równi :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 ładnie zamaskowane 5,25" tą pleksą :) wąz m-dzy rezem a wlotem DDC fatalnie załamany ;/ którą zwężkę wsadziłeś z zestawu Nozzle Kit do D-Teka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam zmiana obudowy na taką xD w najbliższym czasie dam foty pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ciekawe rozwiązania ma, ale brzydka jest :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 miałeś pokazać jak masz chłodnicę umieszczoną, te katody to w pionie i poziomie sobie przymocuj bo tak w jednym miejscu to lipnie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 jutro będą foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Konstruktywna krytyka sie tu przyda ;) j/w pisal kolega zmien polozenie katod. Jak dla mnie weże za grube sa i kolor mi sie nie podoba ale to kwestia gustu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Badz tolerancyjny kolega w ten sposob chce sie odkryc przed nami :lol: Weze wlasnie na plus za ta grubosc ale cos ten tygonek chyba ci sie zalamuje hmm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Węże stanowczo za grube. Co to jest? Czy one mają 14mm zewnętrznej średnicy? A jeśli chodzi o koktail w rezie to ja dziękuje za szum wody dochodzący z kompa. Ciche to to na pewno nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) zewnętrznej maja 19 mm i nie są za grube takie maja być <_< Edytowane 20 Stycznia 2008 przez matik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Nie podoba sie mi :lol: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mi się podoba i tylko to się liczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mnie się też podoba ;) , tylko ten kolor płynu trochę daje po garach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Mi sie zdaje czy bąbelki "wyprodukowane" w rezie pływają w całym układzie :?: - bo tak to na ostatniej fotce wygląda. Węże jak dla mnie z grube ale jak się właścicielowi podobają to light :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) IMHO zmienić ten pedalski kolor płynu i będzie GIT :) . Podoba mi sie ta fajowa przeróbka obudowy :) . P.S. Bloczek na NB jest ode mnie :) . Edytowane 20 Stycznia 2008 przez mpConroe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Mi sie zdaje czy bąbelki "wyprodukowane" w rezie pływają w całym układzie :?: - bo tak to na ostatniej fotce wygląda.Owszem tak to wygląda, jakby wszędzie w układzie było powietrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgadza się zdjęcia były robione gdy układ jeszcze nie był odpowietrzony teraz już nie ma zdanych bąbli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ładne WC kolor płynu i grubość węży to kwestia gustu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Te węże są hardcore'owe ;) Kolor płynu też :blink: jednak w obu tych przypadkach słowo "hardcore" ma skrajnie różne znaczenie... Kibel jak kibel. Burza w o-tank'u niesamowita ;) Ale to trzymanie mobo na dywanie podczas zakładania bloczków to skrajna odmiana masochizmu... Pewnie jeszcze miałeś na sobie sweter B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksigns Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 a bloczka na 7900 nie dajesz ?? kolega ma taka karte i niezle warczy .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...