Skocz do zawartości
neomagnet

Mapa Pamięci Pc/dos

Rekomendowane odpowiedzi

Siema,

Mam wielki problem a nie wiedziałem gdzie napisac ten temat. Na infie zadali nam zrobienie prezentacj, temat: mapa pamięci dos,pc, xms i chyba ams. Nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodzi, szukam na google juz jakies 1,5h ale nie znalazłem zadnych konkretnych informacji, tylko jeden artykuł, w którym jest cos napisane na temat tego xms, ale reszta jest na inny temat :(m Wiem że są tu zdolni informatycy którzy mogliby mi to trochę wytłumaczyc, przynajmniej w takim stopniu zebym wiedział za co sie zabrac.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o to zeby ktos odrobił za mnie prace domową tylko krótko wyjaśnił o co w tym chodzi, zeby mógł sam to zrobic. Koles ktory nas uczy podyktowal tylko tresc zadania ale nie przerobił takiego tematu, nic nie wytłumaczył.

Edytowane przez NeoMagNeT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema,

Mam wielki problem a nie wiedziałem gdzie napisac ten temat. Na infie zadali nam zrobienie prezentacj, temat: mapa pamięci dos,pc, xms i chyba ams. Nie mam zielonego pojęcia o co w tym chodzi, szukam na google juz jakies 1,5h ale nie znalazłem zadnych konkretnych informacji, tylko jeden artykuł, w którym jest cos napisane na temat tego xms, ale reszta jest na inny temat :(m Wiem że są tu zdolni informatycy którzy mogliby mi to trochę wytłumaczyc, przynajmniej w takim stopniu zebym wiedział za co sie zabrac.

Pozdro

A wiesz że nie odrabiamy prac domowych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi