Skocz do zawartości
AQURA

Jaki Ibm Do 4500zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poszukuję IBM`a do 4500zł i potrzebuję porady.

Wymagania jakie stawiam takiej maszynie to:

Procesor Intel Core II Duo (Dobrze by było 2GB)

Matryca 15" (Mile widziany błyszcząca)

Pamięć 2GB w jednej kości.

HDD min. 120GB

Nagrywarka DVD

Karta Wi-Fi

Bluetooth

3 USB minimum

Mile widziany czytnik kart

Grafika - I tutaj jest problem. Poszukuję w miarę dobrej karty choć nie musi to być potwór :) Do szczęścia wystarczy mi gdy będę mógł bez obaw pograć w PES`a 5, NFS:MW czy tym podobnie wymagające giery.

Proszę o radę jaki model wybrać ew. gdzie za tą sumę mógłbym taką maszynę złożyć. Najważniejsze, dobierzcie proszę grafikę. Ja myślałem o ATI ale jeżeli Nvidia będzie wydajniejsza w tym samym segmencie cenowym to nie mam nic przeciwko.

Pozdrawiam

Edytowane przez AQURA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki zakup dokonany IBM T61 Dual Core 2 2GH T7300 w mojej stajni. Własnie o to chodziło nówka sztuka i cena niesamowita jak na ten segment. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających. Co do wypowiedzi "IBM do grania" skwituje to tak a dlaczego nie, jest to dogmat że ma tylko słuzyć do pracy hmm chyba nie a jak tak to właśnie podważyłem niepodważalne:]

Pozdrawiam do usłyszenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi