FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 nie wiem ale ja mam pompe 250l/h.Może dla tego że ty masz grubszę węże, nie wiem :? Może układ zapowietrzony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 FumFel_20- może się mylę, ale zdjęcie które zapodałeś przedstawia nagrzewnicę od lublina, a nie od seiczento. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 FumFel_20- może się mylę, ale zdjęcie które zapodałeś przedstawia nagrzewnicę od lublina, a nie od seiczento. Masz racje 8) Mylisz sie :P , to nie jest od LUBLINa, ale podobna troszke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 O seiciento wygdląda tak: ma wloty około 30mm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 tak sie wlasnie zastanawiam czy nie kupic sobie za 80zl nowke lubliniarke , a od kadetta sprzedac , tylko szkoda mi troche tego moda co zrobilem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 FumFel_20- może się mylę, ale zdjęcie które zapodałeś przedstawia nagrzewnicę od lublina, a nie od seiczento. Masz racje 8) Mylisz sie :P , to nie jest od LUBLINa, ale podobna troszke :P Heh, cóż... nikt nie jest doskonały 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 mechl!n nie znam sie ale jak kupiłem ja w motoryzacyjnym to powiedzieli ze to od seiczento i nawed na kartoniku tak pisało.Może sie nie znają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Reed już mnie "wyprostował" :D Wychodzi na to, że ja też się nie znam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Fajny zasialcz masz :) jaka to firma? :) Nie obrazam CIę, sam mam megabajta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 jaka to firma? :)najlepsza Codegen! 300W zapewni super stabilnosc w kazdych warunkach przy najwekszych obciazeniach. Wsyztskie Chifteci , Atneci i Enlighty to gowna Codegen jest najlepszy :). To byly by slowa 70% sprzedawców w sklepach komputerowych posiadających budy Codegena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Do mnie o ten zasilacz?? Teraz mam Fell`a 300W, taki sam szajs jak codegen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 jaka to firma? :)najlepsza Codegen! 300W zapewni super stabilnosc w kazdych warunkach przy najwekszych obciazeniach. Wsyztskie Chifteci , Atneci i Enlighty to gowna Codegen jest najlepszy :). To byly by slowa 70% sprzedawców w sklepach komputerowych posiadających budy Codegena :) A co ty bys gadal, jak sprzedawalbys te goowna ? :D Musza ludziom taki kit wciskac, bo inaczej nikt by im tego szajsu nie kupil. A tak BTW, ciekawe czemu w wiekszosci sklepow w ogole nie znaja wielu wiodacych produentow 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A tak BTW, ciekawe czemu w wiekszosci sklepow w ogole nie znaja wielu wiodacych produentow jesli chodzi o zasilacze, to sadze ze trudno jest zwyklemu, nie interesujacemu sie za bardzo sprzetem czlowiekowi wytlumaczyc dlaczego ma zaplacic o powiedzmy 100-200 zl wiecej za zasilke ktora ma nominalnie tyle samo W. Jest takie powszechne mniemanie ze zasilacz to zasilacz, pelni raczej drugorzedna role - im mniej wydam na niego to wiecej na procka itp. Dlatego Codegeny za 80-100 zl maja takie wziecie i nie sprzedaje sie tych markowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A tak BTW, ciekawe czemu w wiekszosci sklepow w ogole nie znaja wielu wiodacych produentow jesli chodzi o zasilacze, to sadze ze trudno jest zwyklemu, nie interesujacemu sie za bardzo sprzetem czlowiekowi wytlumaczyc dlaczego ma zaplacic o powiedzmy 100-200 zl wiecej za zasilke ktora ma nominalnie tyle samo W. Jest takie powszechne mniemanie ze zasilacz to zasilacz, pelni raczej drugorzedna role - im mniej wydam na niego to wiecej na procka itp. Dlatego Codegeny za 80-100 zl maja takie wziecie i nie sprzedaje sie tych markowych Dokladnie, niestety masz racje. :? Wiele ludzi w ogole patrzy np. tylko na ilosc GHz proca. Plyta glowna, to tylko plyta i kupuja taniego, a rownie dobrego (wdlog sprzedawcow) ECSa. Grafika , wiadomo GF i to najlepiej MX iles tam, bo przeciez tani , a te MX to "pewnie" lepsze od zwyklego :? Ehh, szkoda gadac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 reed uważasz że ta moja nagrzewnica jest do bani???Ja tam jestem z niej zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...