Cin666 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witam wczoraj dokupiłem 2GB pamięci po włożeniu wszystko działało dobrze oprócz dźwięku. W winampie lub vplayerze nieraz zamiast muzyki sa trzaski co najzabawniejsze jak włączę tuner tv w tym samym czasie działa dobrze. Po wyjęciu 2 Gb działa dobrze. Teraz pytanie czy to może byc wina systemu ( należy przeinstalować go na tych 4gb ). I jeszcze jedno pytanko Windows wykrywa mi procka znacznie więcej aktualnie mam 3GHz a on mi pokazuje 3,38GHz a pamięci 2,75GB?? z czym to jest związane. Pozdrawiam i z góry dzięki za porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Kumpel mial ostatnio taki sam problem, poszukaj w necie bo to dosc znana sprawa z 4GB + trzaskami O ile pamietam pomogla jakas drobna modyfikacja boot.ini, dopisanie jakichs wartosci dot. pamieci- ale dokladnie nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam wczoraj dokupiłem 2GB pamięci po włożeniu wszystko działało dobrze oprócz dźwięku. W winampie lub vplayerze nieraz zamiast muzyki sa trzaski co najzabawniejsze jak włączę tuner tv w tym samym czasie działa dobrze. Po wyjęciu 2 Gb działa dobrze. Teraz pytanie czy to może byc wina systemu ( należy przeinstalować go na tych 4gb ). I jeszcze jedno pytanko Windows wykrywa mi procka znacznie więcej aktualnie mam 3GHz a on mi pokazuje 3,38GHz a pamięci 2,75GB?? z czym to jest związane. Pozdrawiam i z góry dzięki za porady Windows XP o ile dobrze obstawiam. System 32bitowy ma problemy z zaadresowaniem takiej ilości pamięci. Pozostaje przesiadka na system 64bitowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...