[Smaug] Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Gratuluje wyboru, mam nadzieję ze Alfa odpłaci Ci sie tym że zawsze bedziesz mogł na nia liczyć. Ale będąc w serwisie na przeglądzie staraj sie nie spuszczać swojego autka z oczu. Coś mi sie widzi ze wiekszość problemów z samochodami wynika z tego że panowie serwisanci nie do końca znają sie na swojej robocie a niektórzy sa poprostu partaczami i złodziejami. Myślę że nie ma wielu samochodów które są awaryjne z zasady. Pamiętajcie jakie mamy drogi i jakie paliwo na stacjach. To jest główny czynnik dlaczego nasze auta sie psują. Sam posiadam Peugeota 605, 99% mechaników nie wie jak sie do niego zabrać, więc naprawiam wszystko sam. Myśle że przebieg 360 tyś przy całkowicie zdrowym silniku nie jest słaby jak na Francuza z 1994 roku. Co więcej 2.0 benzyna + turbospręzarka pozwala mi jesli mam ochotę objechać wiekszość posiadaczy padakowych beemek i passatów z tamtych lat. Porównywać komfortu jazdy nie ma sensu bo pancerwageny w stylu BMW 3 i 5 Passaty żenują pod każdym względem. Rozstaw osi 2,7m pozwala mi pewnie i szybko pokonywać zakręty a zawieszenie jest trwałe. Raz na rok zmieniam łączniki stabilizatora + swożnie wachaczy (komplet jakies 200 zł + 6h roboty). Szerokości życze Krzysiek Edytowane 13 Listopada 2007 przez [Smaug] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 I tak o to dzięki mojej wspaniałej Alfie zdobyłem dzisiaj 8 punktów karnych i 300zł do zapłaty :D Jechali za mną incognito nowym Passatem 2.0 TDI "Momentami mieliśmy problem aby pana dogonić" Eeee... co z tego i tak kocham moja Alfe ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Passacik srebrny?:> a ostrzegalem w topicu o radiowozach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) ta srebrny :] po ciemku nawet nie widziałem co jedzie za mną :D Edytowane 14 Listopada 2007 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Daj jakies zdjecia swojej maszyny :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Postaram sie w weekend zrobić i wrzucić bo teraz jak wracam do domu to już ciemno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...