Miszek Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witam. Mam obecnie 1GB RAM-u (2x512 w dualu) DDR i chcę dokupić 1GB. Czy brać dwie kości 512MB czy jedną kość 1GB. Nie wiem czy będą jakieś różnice we współpracy w obu przypadkach. Zaznaczam, że nie wchodzi w grę sprzedaż obecnych kości i kupno np. 2x1GB. Poza tym w jakich slotach umieścić wersję 2x512MB + 1GB. W pierwszym 1GB a w drugim i trzecim 2x512? Czy może odwrotnie? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Raczej 1x1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 A ja bym powiedział że 2x512. Czemu? A choćby dlatego że dual będzie działać... i 4 kości wyglądają lepiej niż 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 a dual to poprostu taka kolosolna roznica ze tylko sie pochlastac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 zdecydowanie 1x1. jak bedzie malo to nie musisz sprzedawac tylko dokupisz jeszcze 1gb i bedziesz mial 3. Dula i tak prawie nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...