Gość Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 trafil mi w lapy ciekawy pdf na temat wad lakieru, moze komus sie przyda wady_lakiernicze.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Wielkie dzięki. Przyda się! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Tego szukałem :D THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReZoR Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 nom dobrze opisane ;D lakier nie będzie pekał ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Grupa: Użytkownik Dołączył: Dzisiaj, 01:37 Skąd: Warszawa :| Bawisz sie w archeologa do tego nei wnosisz nic do tematu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReZoR Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 masz do mnie żal i nabijasz sobie posty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Skonczysz czy mam ci pomoc? Mam dobre serce - pomoge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...