forest kila zbila Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Hej Mam obraz partycji systemowej. Gdzie znajdę na niej książkę adresową oultook express ? System - XP SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 heh myślałem że proste ;]\ no nic.. jakby się jednak komuś udało odpowiedzieć byłoby extra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 \Documents and Settings\twoja_nazwa\Dane aplikacji\Microsoft\Address Book\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 4sure ? tylko tam ? To juz doczytalem. Mam obraz partycji i tak jest 6 kontaktów,, w OE ponad 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...