PimpMyComp Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 WitaM! Mam na imię Piotrek i prowadzę wraz z moja redakcją portal o moddingu komputerów. Nasza strona istnieje od 2 sierpnia 2006 roku. Mamy już 6 dostawców sprzętu i zamierzamy dosyć często pisać artykuły :) Na stronkę wchodzi dziennie od 500-900 osób, może nie jest to rewelacja od samego początku ale to zawsze coś. Moja strona nie jest zbudowana na żadnym CMSie jest zbudowana w html/php . Prosił bym o ocene i jakieś propozycje zmiany czyli co dodac/usunąć ? www.pimpmycomp.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Nazwa strony jest conamniej podobna do jednego z większych i sarszych serwisów to raz. Dwa - jakie macie plany na konkurencje np z mod planetem, albo z night moddersami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PimpMyComp Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Nazwa strony jest conamniej podobna do jednego z większych i sarszych serwisów to raz. Dwa - jakie macie plany na konkurencje np z mod planetem, albo z night moddersami? Wiemy nazwa strony jest podobna do www.pimpmycase.pl ale jak zakładaliśmy tą stronę to nie mieliśmy bladego pojęcia o takich stronach o moddingu.... Dopiero po kilku miesiącach prowadzenia serwisu dowiedzieliśmy sie o różnych serwisach...... Co do konkuręcji: Dopeiro zaczynamy rozwijać stronkę, może nie wyprzedzimy serwisów jak mod-planet.com lub innych... ale myślimy że moja strona będzie bardzo dobra i znana..... Zamierzamy teraz zrobić jakiś konkurs.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Nazwa strony jest conamniej podobna do jednego z większych i sarszych serwisów to raz. Który nie istnieje/zmienił nazwę? :-P Wiemy nazwa strony jest podobna do www.pimpmycase.pl ale jak zakładaliśmy tą stronę to nie mieliśmy bladego pojęcia o takich stronach o moddingu.... Dopiero po kilku miesiącach prowadzenia serwisu dowiedzieliśmy sie o różnych serwisach...... Bardzo ciekawe. Pan Grabek 92 zakłada stronę o moddingu i dopiero po kilku miesiącach się dowiaduje, że nie jest sam :lol: Po za tym strona trochę za ciemna jest, a forum ciężko się czyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PimpMyComp Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Który nie istnieje/zmienił nazwę? :-P Bardzo ciekawe. Pan Grabek 92 zakłada stronę o moddingu i dopiero po kilku miesiącach się dowiaduje, że nie jest sam :lol: Po za tym strona trochę za ciemna jest, a forum ciężko się czyta. hmmmm, tzw wiedziałem ze są inne serwis o moddingu ale nie wiedziałem że jest taka nazwa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Trochę archaiczna stylistyka. Niestety także mało czytelna. Artykuły są zbyt zdawkowe i tematy, które podejmujecie przelatujecie po łebkach. Postarajcie się ! Poprawcie kodowanie tak na marginesie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PimpMyComp Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Trochę archaiczna stylistyka. Niestety także mało czytelna. Artykuły są zbyt zdawkowe i tematy, które podejmujecie przelatujecie po łebkach. Postarajcie się ! Poprawcie kodowanie tak na marginesie. Nie ma sprawy wszystko poprawimy i zaczniemy pisać artykuły lepiej niż dotychczas .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 a ja skończe moda i stornkę swoją... (wtajemniczeni dostrzegą ironię :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja się dowale do artów. XThermal: "błyszczące najlepszą jakością" błyszczące jakością, ciekawe. Noiseblocker: "2 wiatraki" Samhaim ma w sygnaturce ładnie pokazaną różnice między wiatrakiem a wentylatorem. "- brak podświetlania " najlepszy minus jaki widziałem. A strona: "Design by Sliffka." Sliffka sprzedaje laye za 3,66zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Czy mi sie wydaje czy Panowie z jednego obozu znów otworzyli swój kolejny serwis (tym razem konkurencyjny do już posiadanego [?!] ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Który to obóz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) TechWorks? Patrz reklama na lewo dowołująca do niezwykle ciekawego adresu http://recki.pl/banery/1Pomijam sam sens istnienia tak zajebczastej reklamy i braku wpisu w partnerach. Recki dot pl naleza jak wiadomo do TW. Ta teoria stworzona zostala tylko z moich luźnych przemyśleń... Edytowane 4 Listopada 2007 przez bart132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Witam panów i konkurencję :) Serwis PimpMyComp.net nie ma nic wspólnego z TW, a jak jest współpraca to jest też i reklama. Proste :P Edytowane 5 Listopada 2007 przez Sajrus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PimpMyComp Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Napisze tutaj jak zakończymy prace nad nowym wyglądem stronki.... Dopiero zaczynamy wy też kiedyś zaczynaliście i na pewno na początku było wam trudno.... więc musimy po prostu rozwijać stronkę itd... :) Za jakiś czas nie będzie tak źle chociaż teraz też nie jest najgorzej...... Zrobiłem konkurs na stronie chciałbym abyście ocenili temat konkursu i czy dobry pomysł. ? . Chciałbym usłyszeć także parę nowych słów o stronie bo zostało zrobionych pare poprawek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...