Skocz do zawartości
PimpMyComp

Ekstra Stronka O Moddingu

Rekomendowane odpowiedzi

WitaM!

Mam na imię Piotrek i prowadzę wraz z moja redakcją portal o moddingu komputerów.

Nasza strona istnieje od 2 sierpnia 2006 roku. Mamy już 6 dostawców sprzętu i zamierzamy dosyć często pisać artykuły :)

Na stronkę wchodzi dziennie od 500-900 osób, może nie jest to rewelacja od samego początku ale to zawsze coś.

Moja strona nie jest zbudowana na żadnym CMSie jest zbudowana w html/php .

Prosił bym o ocene i jakieś propozycje zmiany czyli co dodac/usunąć ?

www.pimpmycomp.net

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DaRoN napisał(a):

Nazwa strony jest conamniej podobna do jednego z większych i sarszych serwisów to raz.

Dwa - jakie macie plany na konkurencje np z mod planetem, albo z night moddersami?

Wiemy nazwa strony jest podobna do www.pimpmycase.pl ale jak zakładaliśmy tą stronę to nie mieliśmy bladego pojęcia o takich stronach o moddingu....

Dopiero po kilku miesiącach prowadzenia serwisu dowiedzieliśmy sie o różnych serwisach......

Co do konkuręcji:

Dopeiro zaczynamy rozwijać stronkę, może nie wyprzedzimy serwisów jak mod-planet.com lub innych... ale myślimy że moja strona będzie bardzo dobra i znana.....

Zamierzamy teraz zrobić jakiś konkurs....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DaRoN napisał(a):

Nazwa strony jest conamniej podobna do jednego z większych i sarszych serwisów to raz.

Który nie istnieje/zmienił nazwę? :-P

Cytat

Wiemy nazwa strony jest podobna do www.pimpmycase.pl ale jak zakładaliśmy tą stronę to nie mieliśmy bladego pojęcia o takich stronach o moddingu....

Dopiero po kilku miesiącach prowadzenia serwisu dowiedzieliśmy sie o różnych serwisach......

Bardzo ciekawe. Pan Grabek 92 zakłada stronę o moddingu i dopiero po kilku miesiącach się dowiaduje, że nie jest sam :lol:

Po za tym strona trochę za ciemna jest, a forum ciężko się czyta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kretfr napisał(a):

Który nie istnieje/zmienił nazwę? :-P

Bardzo ciekawe. Pan Grabek 92 zakłada stronę o moddingu i dopiero po kilku miesiącach się dowiaduje, że nie jest sam :lol:

Po za tym strona trochę za ciemna jest, a forum ciężko się czyta.

hmmmm, tzw wiedziałem ze są inne serwis o moddingu ale nie wiedziałem że jest taka nazwa....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prog napisał(a):

Trochę archaiczna stylistyka. Niestety także mało czytelna. Artykuły są zbyt zdawkowe i tematy, które podejmujecie przelatujecie po łebkach. Postarajcie się ! Poprawcie kodowanie tak na marginesie.

Nie ma sprawy wszystko poprawimy i zaczniemy pisać artykuły lepiej niż dotychczas ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się dowale do artów.

XThermal:

"błyszczące najlepszą jakością"

błyszczące jakością, ciekawe.

Noiseblocker:

"2 wiatraki" Samhaim ma w sygnaturce ładnie pokazaną różnice między wiatrakiem a wentylatorem.

"- brak podświetlania " najlepszy minus jaki widziałem.

A strona:

"Design by Sliffka."

Sliffka sprzedaje laye za 3,66zł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TechWorks? Patrz reklama na lewo dowołująca do niezwykle ciekawego adresu

Cytat
Pomijam sam sens istnienia tak zajebczastej reklamy i braku wpisu w partnerach.

Recki dot pl naleza jak wiadomo do TW.

Ta teoria stworzona zostala tylko z moich luźnych przemyśleń...

Edytowane przez bart132

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grabek92 napisał(a):

Napisze tutaj jak zakończymy prace nad nowym wyglądem stronki....

Dopiero zaczynamy wy też kiedyś zaczynaliście i na pewno na początku było wam trudno.... więc musimy po prostu rozwijać stronkę itd... :)

Za jakiś czas nie będzie tak źle chociaż teraz też nie jest najgorzej......

Zrobiłem konkurs na stronie chciałbym abyście ocenili temat konkursu i czy dobry pomysł. ? .

Chciałbym usłyszeć także parę nowych słów o stronie bo zostało zrobionych pare poprawek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi