DJ Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 mam do was wielie ptyanie bo o co chodzi oryginalny cooler od gigabyte jest nieco wiekszy niz oryginalny no i jest innego koloru wiec tak: wyjalem wentyl, do srodka wsadzilem osadzonego na srebrze coler od epoxa rda (mojego zreszta) to wszsytko jest przytrzymane na blaszce ktora jest nalozona na coler epoxa ktora jest z kolei przywiazana do colera od radka spod coolera (radkowego) jest wyszlifowany tak ze dotyka tylko rdzenia, jest nieco nierowny, ale pasta odbila sie na calosci, wiec raczej styka powiedzmy ze w miare dobrze no i zalozylem to cudo bez chlodzenia wietrzbnego (jaka cisza) no i fajnie bylo, az w pewnym momenci jak doknolem oparzylo mnie wiec przyloylem wentyl 8 cm i zaczolem chlodzic neistty zaraz wywalil sie taki fajny jednolity neibieski ekran, co ciekawe bez zadnego tekstu i na tym kariera sie skonczyla komp nie chcial nawet wstac, bez grafiki wstawal, ale z nia nie po jakis 10 minutach jak zmienilem chlodzenie od jakiegos gf lekko przeszlifowane jednak pasta sie odbila, ale obramowka sie styka radek chdozi ale nawet nie zamierzam wlanczac nic 3D ale co wazne cooler dziala dobrze bo byl mega goracy prosze o w maire szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 czy narpawde nikt nie moze mi odpowiedziec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 bo nikt nie moze zrozumiec oco chodzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 jejku nei wiedzialem ze mowie tak niewyraźnie ogladnijcie sobei zdjecia, albo swoje radki jak wyglada chip na srodku jest jadro wielkosci 1,5 na 1,5 cm i naokolo niego jest okolo 1 cm tego zielonego pcb a później jest taka metalowa obramowka czy ona ma byc chlodzona ??? to jest moje pytanie z gory dziekuje za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 nie jej nie trzeba chlodzic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 dziękuje bardzo za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...