k a m e r e k Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 witam szukam ultracichego wentylatorka na zasilanie z usb, ale z tego co wiem to fandery nie rusza na tak malym pradzie.. Ma ktos propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Fandery mają regulator obrotów więc nie musisz ich puszczać na 5V by obniżyc obroty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ale on nie chce spowalniać obroty używając USB tylko chce podłączyć wentylator poprzez USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 no wlasnie, wiec jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 fender z powodzeniem działa na 5v, ale potencjometr trzeba ustawić na max'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 No właśnie tak mi się zdawało że na 5V działał jak sprawdzałem, ale nie mogłem tego sprawdzić póki na długim weekendzie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...