Skocz do zawartości
barakus

nie moge wlaczyc top performance na ga7vax

Rekomendowane odpowiedzi

mam athlona2000xp gigabyte ga7vax 256mb ram333 i windowsa xp prof i gdy chcialem wlaczyc funkcje top performance to komputer mi stawal system sie nie ladowal i pomimo mojego kombinowania nic sie nie udalo jezeli ktos wie jak mi pomoc to prosze o kontakt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mialem problem z wlaczeniem opcji TOP PERFORMANCE u siebie. Sprobuj podniesc napiecie na pamieciach, jak to Ci nie pomoze, to byc moze masz slaby zasilacz. Ja wymienilem swoj zasilacz Codegona na Fortrona i po podniesieniu lekko napiecia na pamieciach mage tą opcje wlaczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam tez mam ta plyte, chodzi mi na Top performance stabilnie. Ale mam pytanie czy jak mam top performance na enabled to reczne moje reczne ustawienia timingow itd nie dzialaja ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to najprawdopodobniej nie jest wina pamieci... moj brat ma taki sam konfig jak ja tylko ze ja mam kingstony a on no-name... u mnie TP dziala a u niego nie... wina pamieci??? jak przelozylem swoje kingstony do niego to ... TP dalej nie dzialalo... czyli to nie wina pamieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to najprawdopodobniej nie jest wina pamieci... moj brat ma taki sam konfig jak ja tylko ze ja mam kingstony a on no-name... u mnie TP dziala a u niego nie... wina pamieci??? jak przelozylem swoje kingstony do niego to ... TP dalej nie dzialalo... czyli to nie wina pamieci...

A to dziwne :?: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...