barakus Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 mam athlona2000xp gigabyte ga7vax 256mb ram333 i windowsa xp prof i gdy chcialem wlaczyc funkcje top performance to komputer mi stawal system sie nie ladowal i pomimo mojego kombinowania nic sie nie udalo jezeli ktos wie jak mi pomoc to prosze o kontakt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ustaw pamieci recznie, bo to Top Performace słabo działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 wgraj najnowszy bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 tez mialem problem z wlaczeniem opcji TOP PERFORMANCE u siebie. Sprobuj podniesc napiecie na pamieciach, jak to Ci nie pomoze, to byc moze masz slaby zasilacz. Ja wymienilem swoj zasilacz Codegona na Fortrona i po podniesieniu lekko napiecia na pamieciach mage tą opcje wlaczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 chłopaki poprostu macie pamieci dupowate i wam nie odpali top preformance.Pajcyk i nie mów że słabo działą bo po włączeniu tej opcji mam z 500 3dmarków więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Witam tez mam ta plyte, chodzi mi na Top performance stabilnie. Ale mam pytanie czy jak mam top performance na enabled to reczne moje reczne ustawienia timingow itd nie dzialaja ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 to najprawdopodobniej nie jest wina pamieci... moj brat ma taki sam konfig jak ja tylko ze ja mam kingstony a on no-name... u mnie TP dziala a u niego nie... wina pamieci??? jak przelozylem swoje kingstony do niego to ... TP dalej nie dzialalo... czyli to nie wina pamieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 chłopaki poprostu macie pamieci <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i wam nie odpali top preformance.Pajcyk i nie mów że słabo działą bo po włączeniu tej opcji mam z 500 3dmarków więcej. Zgdadza się :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 to najprawdopodobniej nie jest wina pamieci... moj brat ma taki sam konfig jak ja tylko ze ja mam kingstony a on no-name... u mnie TP dziala a u niego nie... wina pamieci??? jak przelozylem swoje kingstony do niego to ... TP dalej nie dzialalo... czyli to nie wina pamieci... A to dziwne :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Faktycznie dziwne :? Może bios ma jakiś stary? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...