uff...AR Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 dopiero dzisiaj mialem czas zmienic plyte na 8rda+ i mam duuze probelmy z vdimm i pamiecia. teraz mam kolesia 1x 256mb 333 i przy bootowaniu napiecie wacha sie ok 2.40, w winddzie normalnie 2.40, a jak superpi robie to czasami nawet do 2.21 spada. oczywiscie mam domyslne ustawienie 4.63 w biosie (29/1/2003). reszta napiec w normie. na moich ddr400 noname wogule sie dziwnie zachodzywal (restarty przy/po tescie pamieci lub w biosie). jutro wezme od kolesia spowrotem moje i zobacze. ustawienie napiecia na 2.5 czy 2.7costam nic nie zmiena! o co chodzi, uszkodzilem plyte? myslalem ze cos nie tak z zasilka ale na moim starym codeszajsie 250watt vdimm taki sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ejjjjjjjjjjjj i co nikt nie wie o co cho? mam ja reklamowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...