Skocz do zawartości
acrobat13

Laptop Do ~3700zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zamierzam kupic laptopa, cena ~3700zl. Bedzie on uzywany do wszystkiego - od internetu po gry. Znalazlem takie modele:

HP Pavilion dv6625ew

Toshiba Satellite A200-1M8

Czy c2d T7100 jest znacznie lepszy od T5250 i czym się różnia oprocz taktowania? Która grafika jest lepsza ATI Mobility Radeon HD2600 czy nVidia GeForce 8400M GS? Czy którys z tych laptopow jest dobrym wyborem czy moze wybrac cos innego? Nie interesuja mnie kadłubki VBI itp Z gory dziekuje za pomoc.

Edytowane przez acrobat13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GF 8400 i R 2400 odradzam.

Wydajność- http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=236904&hl=

Najlepszym wyborem będzie Dell Vostro.

Co do tematu- rozejrzyj się trochę po tym dziale, bo ostatnio mam wrażenie, że po raz dziesiąty czytam ten sam temat :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oskar ma rację, rozejrzyj się za Vostro, dobry sprzęt. sam chciałem go kupić,za w koncu zostałem postawiony przed trudnym wyborem, a mogłem wybierać tylko ze sklepu notebooki.pl. wybrałem IBM Thinkpad R61. jedyne minusy to vista, malutkie klawisze strzałek oraz pokrywa na której widać każde dotknięcie palcem. lecz wady są niczym w porównaniu do jego możliwości, matrycy, cichej pracy :)

pozdrawiam

m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oskar ma rację, rozejrzyj się za Vostro, dobry sprzęt. sam chciałem go kupić,za w koncu zostałem postawiony przed trudnym wyborem, a mogłem wybierać tylko ze sklepu notebooki.pl. wybrałem IBM Thinkpad R61. jedyne minusy to vista, malutkie klawisze strzałek oraz pokrywa na której widać każde dotknięcie palcem. lecz wady są niczym w porównaniu do jego możliwości, matrycy, cichej pracy :)

pozdrawiam

m

Witam,

trochę zmienię wątek, gdyż chciałbym zapytać o IBM lenovo R61, z prockiem t7100, chciałbym go wykorzystać do pracy biurowej, filmów, czasem grania. Czy według ciebie jak użytkownika nadaje się do tego? Jak możesz to napisz jeszcze kilka słów o nim

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi