acrobat13 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Witam Zamierzam kupic laptopa, cena ~3700zl. Bedzie on uzywany do wszystkiego - od internetu po gry. Znalazlem takie modele: HP Pavilion dv6625ew Toshiba Satellite A200-1M8 Czy c2d T7100 jest znacznie lepszy od T5250 i czym się różnia oprocz taktowania? Która grafika jest lepsza ATI Mobility Radeon HD2600 czy nVidia GeForce 8400M GS? Czy którys z tych laptopow jest dobrym wyborem czy moze wybrac cos innego? Nie interesuja mnie kadłubki VBI itp Z gory dziekuje za pomoc. Edytowane 1 Listopada 2007 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 GF 8400 i R 2400 odradzam. Wydajność- http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=236904&hl= Najlepszym wyborem będzie Dell Vostro. Co do tematu- rozejrzyj się trochę po tym dziale, bo ostatnio mam wrażenie, że po raz dziesiąty czytam ten sam temat :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Oskar ma rację, rozejrzyj się za Vostro, dobry sprzęt. sam chciałem go kupić,za w koncu zostałem postawiony przed trudnym wyborem, a mogłem wybierać tylko ze sklepu notebooki.pl. wybrałem IBM Thinkpad R61. jedyne minusy to vista, malutkie klawisze strzałek oraz pokrywa na której widać każde dotknięcie palcem. lecz wady są niczym w porównaniu do jego możliwości, matrycy, cichej pracy :) pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rollo00 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Oskar ma rację, rozejrzyj się za Vostro, dobry sprzęt. sam chciałem go kupić,za w koncu zostałem postawiony przed trudnym wyborem, a mogłem wybierać tylko ze sklepu notebooki.pl. wybrałem IBM Thinkpad R61. jedyne minusy to vista, malutkie klawisze strzałek oraz pokrywa na której widać każde dotknięcie palcem. lecz wady są niczym w porównaniu do jego możliwości, matrycy, cichej pracy :) pozdrawiam m Witam, trochę zmienię wątek, gdyż chciałbym zapytać o IBM lenovo R61, z prockiem t7100, chciałbym go wykorzystać do pracy biurowej, filmów, czasem grania. Czy według ciebie jak użytkownika nadaje się do tego? Jak możesz to napisz jeszcze kilka słów o nim pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rollo00 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam, poproszę jeszcze raz o info pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...