spartakus Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam Pytanie jak wyżej, proszę o poradę. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marunio Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam Pytanie jak wyżej, proszę o poradę. Dziękuję i pozdrawiam Pamięć Kingston 512MB Kod: C9850722 P/N: KAC-MEMF/512 wydaje mi się że P/N to jest numer ogólny kingstona, a pierwszy to jednak hurtowni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartakus Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Bardzo dziękuję I to jest DDR2, 533Mhz, tak? A gdybym chciał dołożyć jednak 1GB (np. ten: link), a nie 512MB to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, prawda? Edytowane 4 Listopada 2007 przez spartakus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marunio Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) jak kingstona to taki symbol: KAC-MEMF/1G ale na jaką to szynę to zabij nei mogę znaleźć, ale raczej 533, bo gdyby się dało w twoim laplu na 667 to konfigurator pokazałby mi to a miałem tylko te 2 opcje 512 albo 1024 Edytowane 4 Listopada 2007 przez marunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...