Snooze Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wiadomo 6510 miesci 150 -160 smsow tyle ze jak mam ich wiecej czyli gdzies od 40 w gore czas oczekiwania na "wlaczenie" wyswietlenie zawartosci skrzynki odbiorczej sie wydluza w porownaniu do skrzynki pustej czy to jest normalne czy isc to reklamowac ?? Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 wiesz co po mojemu tak na logike to to jest normalne, ale moge sie oczywiscie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Normalne Qmpel ma tak samo a ja w n8210 to jak mam full skrzynkę tez sie dłużej otwiera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 To czesciowo wina softu. Niewiele wydluza sie czas z wieksza iloscia sesemesow. Wiem cos o tym, flashowalem soft w 7110. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 To czesciowo wina softu. Niewiele wydluza sie czas z wieksza iloscia sesemesow. Wiem cos o tym, flashowalem soft w 7110. Sam robiles kabel? Dejan? czy kupiles? I za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 to jest normalne, w eryku tez tak mam ;) w 3210 tez tak mialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a w siemesie sl45i czas otwierania zalrzy od ilosci wpisanych numerw telefonicznych ! a ze mam ich spoto to moge sobie kanapke zrobic zanim sie otworzy :( . niema na to jakiegos sposobu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 To czesciowo wina softu. Niewiele wydluza sie czas z wieksza iloscia sesemesow. Wiem cos o tym, flashowalem soft w 7110. Sam robiles kabel? Dejan? czy kupiles? I za ile? Nie robilem sam , kupilem u tego goscia : Link Szkoda ze sprzedalem, do mojej nowej Nokii tez sie nadaje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Kiedy mialem 3510 w erze taka sytuajca jaka opisalem nie miala miejsca...jestem ciekawy czy inni userzy 6510 tez tak maja.Jestem aktualnie abonentem idei(Judei ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...