BorysVasiliev Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Praktycznie już zdecydowałem się na DFI Lan Party UT P35 T2R, ale spojrzałem że w tej cenie mogę dostać również płytki X38. Teraz moje pytanie czy pchać się w DFI P35 czy wybrać coś na nowym chipsecie X38? Nikt nie pomoże? A czemuu nikt już nic nie mówi o 680 ? Edytowane 2 Listopada 2007 przez BorysVasiliev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 zdecydowanie na x38... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 jesli nie pchac sie w P35 to co na X38 wybrac ? i właśnie no co z tym 680 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zasada prosta - robisz SZLi to bierzesz 680i - jezeli nie P35 albo X38. Sam mam podobny dylemat z tym ze kryterium wyboru jest wlasne obsluga sli, co za tym idze chipy intela odpadaja :| Za 800 idzie dostac DFI na 680i LT o funkcjach pełnego 680i z polimerowymi kondziorami etc. Niestety 680i nie obsłuży Penryna (chyba?) i plytki sa po prostu drogie - skoro IP35-E za 350 zł robi takie fsb jak DFI na 680i za 800 ... :| Jezeli jedno GPU to wymienioe przez Ciebie DFI na P35 bedzie spoko choć uważam że za taka plytke to jest przesada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...