diktro Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam. Mój monitor LCD nie obsługuje odświerzania 85 Hz. Czy moge coś zrobić aby to zmienić?? Monitor to Gateway FPD 1965. Błagam pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam. Mój monitor LCD nie obsługuje odświerzania 85 Hz. Czy moge coś zrobić aby to zmienić?? Monitor to Gateway FPD 1965. Błagam pomoc na LCD nie potrzeba odświeżania większego niż 60Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diktro Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Tak ale jak włączam grę to pisze mi że mam za małe odświeżanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Tak ale jak włączam grę to pisze mi że mam za małe odświeżanie raczej za duże albo za wysoka rozdzielczość i monitor sie buntuje musisz wymusić w grach żeby stosował zawsze 60Hz jaka gra? jaki system? jaka grafika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diktro Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Gra to Cold Fear ale i w starszych mi to samo wyskakuje. Pisze "Frequency out of range" Grafika GeForce 6200 System Xp professional Jak podłączam stary monitor NEC MultiSync FE 700+ to działa idealnie na każdej grze a z tym tylko nieliczne mi działają Edytowane 2 Listopada 2007 przez diktro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Gra to Cold Fear ale i w starszych mi to samo wyskakuje. Pisze "Frequency out of range" Grafika GeForce 6200 System Xp professional Jak podłączam stary monitor NEC MultiSync FE 700+ to działa idealnie na każdej grze a z tym tylko nieliczne mi działają moze masz włączone w sterownikach wymuszanie 85Hz ? sprawdź jaka rozdzielczość i ile odświeżania jest gdy uruchamiasz tą gre na CRT NEC na LCD muszą być standardowe rozdzielczości! 1024x768x60Hx 1280x1024x60Hz itp w sterownikach do geforce 6200 jest opcja to wymuszania odświeżania, ustaw tam wszędzie 60Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diktro Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 rozdzielczość to 1280x1024 o Hz nic nie pisze Jak ustawić wymuszanie odświeżania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) rozdzielczość to 1280x1024 o Hz nic nie pisze Jak ustawić wymuszanie odświeżania jezeli masz stare sterowniki typu 94.24 to Właściwości:Ekran->Ustawienia->Zaawansowane->GF6200 i tam powinno być coś http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_temp/1...85844740009.jpg trzeba wybrać zmiany częstotliwości odświeżania -> i we wszystkich typowych rozdziałkach zmienić z Domyślne na 60Hz zakładam też że monitor masz zainstalowany sterownik jako plugnplay LCD Edytowane 2 Listopada 2007 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diktro Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Mam troce nowsze sterowniki 76.44. Częstotliwość odświerzana ekranu dałem na 60 Hz ale to nic nie dało. I jak sprawdzić czy to monitor plugnplay?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) I jak sprawdzić czy to monitor plugnplay?? stery do monitora instalowałeś? przeinstaluj gre... skoro windows chodzi w 1280x1024x60Hz i masz dobry obraz ...? to w grach tez powinno być ok... Częstotliwość odświerzana ekranu dałem na 60 Hz ale to nic nie dało ale tam w tym miejscu co pokazałem na rysunku ??? http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_temp/1...85844740009.jpg Edytowane 2 Listopada 2007 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diktro Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie mam sterowników i takiego czegoś co mi pokazałeś na rysunku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie mam sterowników i takiego czegoś co mi pokazałeś na rysunku :( to zainstaluj nowsze sterowniki! :) http://pl.download.nvidia.com/Windows/94.2...tional_whql.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...