Gmilin Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Szukam urządzenia wielofunkcyjnego w cenie ok.600-800zł, zależy mi na: -musi mieć maks -jakaś drukarka z tanimi zamiennikami -skaner -ksero -żeby była możliwość używania tego bez włączonego kompa a, że w ogóle nie znam się na tym to proszę Was o pomoc w wyborze :D Okazuje się, że może być trochę droższe nawet w okolicach 900zł co sądzicie o tym: http://www.agito.pl/laserowe/brother_mfc7420.240.29463.html Edytowane 2 Listopada 2007 przez Gmilin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja akurat o tym modelu nic ciekawego nie napisze, ale mam tanszy, czyli MFC-215C. Nie moge zlego slowa o tym sprzecie powiedziec, tak wiec jesli tanszy sprzet tej firmy spisuje sie znakomicie, to ten model podany przez Ciebie powinien smigac jeszcze lepiej :) Brother to naprawde dobra firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...