Eldian Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Czy znacie jakieś dobre stronki(po polsku bo angielski leży) albo książki dla kogoś kto się uczy programowania? Język to nie wiem ale żeby był przydatny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Czy znacie jakieś dobre stronki(po polsku bo angielski leży) albo książki dla kogoś kto się uczy programowania? Język to nie wiem ale żeby był przydatny :P Aleś rzucił hasło w eter... Powiedz chociaż, czy to ma być język do programowania stron internetowych, czy programowania na systemy operacyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldian Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Może bardziej do stron.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Może bardziej do stron? No jak takie pytanie, to ja mogę odesłać tylko do www.google.pl .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja będę trochę mniej "poprawny". Na przykład PHP: http://php.net.pl/manual/pl/index.php Reszta googling. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 zanim zaczniesz php, proponuję jednak nauczyć sie htmla :wink: i css'a. Bez tego php se można wsadzić w .. dziurkę od klucza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 zanim zaczniesz php, proponuję jednak nauczyć sie htmla :wink: i css'a. Bez tego php se można wsadzić w .. dziurkę od klucza Masz rację, ale to się rozumie 'samo przez się'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) kto rozumie ten rozumie :), my to wiemy.. oni.. niekoniecznie :twisted: Edytowane 4 Listopada 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Pelzak ze pojechal prawie jakbys byl zawodowcem od lat parunastu, a tu ponoc magister niedawno ;] i lat praktyki nei za wiele ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Strona z darmowymi knigami i kursami. Nie wiem na ile ta 'darmowość' pozwala, autor serwisu twierdzi że te objęte prawami autorskimi należy usunąć w ciągu 24h http://www.ebook.informatyka.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Pelzak ze pojechal prawie jakbys byl zawodowcem od lat parunastu, a tu ponoc magister niedawno ;] i lat praktyki nei za wiele ;]co ma magister do zawodowca to nie wiem :). php, htmla i cssa trochę przemęczyłem, może zawodowcem nie jestem ale co nieco wiem na ten temat :)... zwłaszcza że programuję od BASICA na C64 począwszy :), ocierając się o asm na kilku platformach, pascal, delphi, C, C++, C#, jave, php, html, css, verilog, vhdl, prolog, matlab.. wymieniać dalej? :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...