Skocz do zawartości
ravenclaw

Kupno sprzętu a gwarancia!!

Rekomendowane odpowiedzi

No więc mam pytanie, mam zamiar kupić apartat cyfrowy w USA. Bo jest 700 zł tańszy niż w polsce. I co bedzie z gwarancia. CZy bede ja posiadał na terenie Polski?? I ile kosztuje wysyłka do Polski z Stanów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy... Jesli znajdziesz w Polsce jakis autoryzowany (firmowy) serwis gwarancyjny to moze przyjmą... Ale najlepiej bedzie jak pierw poszukasz serwisu, zadzwonisz... dowiesz sie... i wtedy kupisz... A moze ta firma z usa uznaje gwarancje wysyłkową? A tak IMHO na 3 cyfraki zeden mi sie nie zepsol... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, no gwarancja niby jest (wysyłkowa), ale mi na razie ciężko ją wyegzekwować... :evil:

Kupiłem wysyłkowo w USA Radka, potem go zepsułem, ale chcę im go odesłać. Chłopaki odesłali mnie do www.ati.com, tam odesłali mnie do ATI Europe. Już miałem nadzieję na szybkie załatwienie sprawy, parę miłych maili wymienilismy a potem powidzieli że takich kart już nie mają i żebym napisał do Ati Kanada. Napisałem do nich ale na razie żadnej odpowiedzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel kupil cyfraka Sony w stanach i dostal gwarancje "swiatowa" :)

Pytal sie czy napewno serwisy europejskie taka gwarancje uznaja, zapewniano go ze bez problemu.

Rzeczywistosc jest taka ze ta gwaracja jest gowno warta :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też porosiłem ciotke która pojechała na 2 tygodnie to usa o aparat i mi go przywiozła bez problemu, natomiast jeśli chodzi o paczke to jest taka możliwość tylko pamiętaj żeby poprosić rodzinke ,zeby wyceniłą paczke na 40$ !!! a co do adresu to zależy w jakim miescie, najtańszy sklep z aparatami w usa jest w NY : 2922 Avenue L

Brooklyn NY, 11210

USA

a tu masz linka do strony: http://www.bwayphoto.com

jak dorzucisz jeszcze 50$ to tego co masz to juzmożesz miec niezły sprzęcik :)

pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...