Adam_TVS Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam. Czy panel przedni tego Sharkoon'a jest w całości zbudowany z metalu? Szukałem w internecie i nie umiem znaleźć. Chodzi mi o same boki panelu, bo zaślepki to wiem, że są z metalu. Podejrzewam, że boki także, ale wolałbym się upewnić. Czy ktoś ma może taką obudowę i mógłby mi pomóc? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zervis Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Mam tą bude, panel nie jest w całości z metalu. Z metalu jest ta siatka, w środku plastik (zatrzaski itd). Wsumie to bałem się nawet żeby nie wyłamać plastikowego "rusztowania" przy wyciąganiu/wyłamywaniu zaślepek, ale jest mocne;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Czyli całe to obramowanie otaczające zaślepki jest z plastiku? A wygląda to chociaż w miarę solidnie, itp.? Na zdjęciach wygląda bardzo przyzwoicie, ale wolałbym wiedzieć jak jest w rzeczywistości. Do 4maxa mam jakieś 30km i nie chciałbym jechać tam tylko po to, żeby przekonać się, że obudowa nie jest dla mnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zervis Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Wygląda przyzwoicie:) Ja jestem z budy zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...