beavis89 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 panowie powiedzcie jak to teraz jest z tymi zasilaczami, jedni narzekaja drudzy chwala. czy jest jakis dobry i cichy zasilacz w cenie 250 zl? bylem ze crosairem 450W, lecz przeczytalem opinie i nie przekonuja mnie... poradzcie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 bequiet 450w ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 hm troche drogi... a ten? Zasilacz Be-quiet Straight Power BQT E5-400W czy corsair 450W? bedzie on do 8800GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Coś do mojego konfigu, po zamianie 7300 na 8800gt??;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Coś do mojego konfigu, po zamianie 7300 na 8800gt??;> Za ile??? ale szef 400 powienien starczyc jak chcesz 8800gt to podkrec proca bo bedzie mocno ograniczac Edytowane 6 Listopada 2007 przez killer805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Chief GPS spokojnie starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 mam podkreconego na 2700 na chwile obecna ;) Co ebde sie w sigu chwalil...nic nadzwyczajnego ;] Ale zdaje mi sie, ze zasilka juz teraz mnie ogranicza...bo jak mielem inna karte graficzna to ramki mi lepiej lataly np... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Ale zdaje mi sie, ze zasilka juz teraz mnie ogranicza...Nie ma takiej możliwości, przyczyna musi leżeć gdzie indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...