normandy Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Cześć! Jestem na kupnie nowego komputera, komputer głównie pod Gry, lecz mam zamiar dużo filmów kręcić z gier, i potrzebuję szybkiego zapisu. Myślę że raid 0 będzie dobrym rozwiązaniem tylko jakie 2 dyski wybrać w cenie do ok.400zł?? Mobo jakie mam zamiar kupić to Foxconn P35a (zalezy mi na dobrym o/c procesorów e21x0) dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie wiem jak to zrobisz, ale jestem ciekaw jak połączysz dwa dyski w macierz raid na tej płycie :) ona nie ma raid'u więc w tym wypadku pozostaje Tobie poszukanie innej płyty np MSI lub DFI, albo zakup jednego większego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 albo kontrolera sata z raidem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
normandy Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie potrzbuję dużego dysku, lecz szybkiego zapisu, dlatego skłaniam się w stronę raid 0. Jaką konkretnie płytę polecacie? Zależy mi na dobrych możliwosciach O\C procesora. Mój wybór padł na tą płytę, po przeczytaniu wielu testów płyt w tym segmencie cenowym wyszło że ta będzie najlepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...