dbdrag Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 mam płyte orginalną z winxp z już z services pack 1 po aktywacji na stronie microsoftu przez internet robi to automatycznie i teraz pytanie gdzie w systemie znajduje się nowy klucz tak aby nie prosic sie ich ponownie o aktywacje po formacie dysku gdyz wiem iż przez internet można aktywowac go max 25 razy prosiłbym o dokładny adres w systemie gdzie ten nowy klucz się znajduje.pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 eee gdzie to wyczytałeś, ze max 25razy? To tak jak byś miał bmw i byś mógł go tankowac tylko 25 razy tez mam xp orginalne i aktywowalem go juz wiele razy..... jak cos bedzie nie tak to telfon w łape i do microsoftu dzwonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 niezłe prównanie win xp do bmw:)) , bardziej bym to do syreny porównał he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...