Cry$t4L Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Witam! Mam zamiar kupić sobie sluchawki do gier, szczególnie do CS. Mam na to ok 120 zł. Oto moje warianty: KOSS Sporta Pro SENNHEISER HD 205 SENNHEISER HD 201 Sennheiser PX 100 SENNHEISER HD 437 AKG K 26 p AKG K 412 P Wśród nich są słuchawki wykraczające po za cenę. Mógłbym do nich dopłacić, ale tylko wtedy jeżeli byłoby warto. I nie wiem czy warto też wydawać na słuchawki do gier więcej jak 100 zł. Może są jeszcze jakieś alternatywy ?A i jakby ktoś mógł to niech uporządkuje słuchawki od najlepszych do najgorszych. PzdR Edytowane 3 Listopada 2007 przez Cry$t4L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Jesli mozesz kupic za 120 zl to bierz hd205 Btw, proponowalbym modom podpiac temat "Słuchawki" zeby zawsze byl widoczny, i zeby sluzyl jako zbiorczy temat do zadawania takich pytan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Jesli mozesz kupic za 120 zl to bierz hd205Gdzie ty znalazłeś HD205 za 120zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Nigdzie ;) Powiedzial ma na to max 120 zl i w liscie "wariantow" podal hd205, wiec zalozylem ze on ma taka mozliwosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cry$t4L Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 No chodziło mi czy właśnie warto do tych droższych dopłacać - czy jest sens xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...