f1sz Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Siema, Szukam MP3 do 350zł. Jakość dźwięku ofc musi być jak najlepsza. Pojemność - 2gb. Na playerku będę słuchał techno/trance/d'n'b i nieraz metal. na oku mam 2 playerki: 1. iRiver T60 2gb 2. Meizu M6 2gb I tu mam pytanie. Ostro się napaliłem na Meizu M6. Czy jest on TYLKO dostępny na allegro? Czy idzie go dostać też w niektórych sklepach? Kiedyś go chyba widziałem w niemieckim MediaMarkcie... ale w Polskim nie ma :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Mezizu w Polsce można czasem dostać w Saturnie. Zdecydowana większość playerków w Polsce pochodzi jednak z Allegro. Pod względem jakości dźwięku będą porównywalne, z lekką przewagą Irivera. BTW masz przyklejony topik zbiorczy przeznaczony do takich pytań > klik! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 A jeśli chodzi o sklep devilnet - to miał ktoś z nimi "do czynienia" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Większość osób ma właśnie od nich. Zresztą większość o\fert jest od tej samej firmy, tylko pod różnymi nazwami kont. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlad Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ipod Shuffle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Tak, tylko, że szufla nie ma ekraniku i EQ :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak slusznie zauwazyl YogiCK, przyklejony temat juz jest - zamykamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...