pawelw111 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam, mam problem z utworzeniem partycji. Poniżej daję screen: Jak widać na screenie chcę utworzyć partycję z "FREE" ale nie mogę. Problem jest chyba w tym, że może być max 4 partycję na 1 dysku PRIMARY. Proszę o pomoc, co mam zrobić, aby utworzyć tę partycję. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 usuń podstawowe(po kiego tyle na dodatkowym dysku?) i utwórz rozszerzona. I naucz się robić zrzuty ekranu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 hmm partycja 8mb... to chore ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zauważ, że ma zaznaczony nie ten dysk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 zły screen dałem...nie ten dysk miałem zaznaczony, ten dobry: usuń podstawowe(po kiego tyle na dodatkowym dysku?) i utwórz rozszerzona. A bez usuwania podstawowej nie da sie zrobić? Bo tyle to w sumie wiedziałem... I naucz się robić zrzuty ekranu... A co Ci takiego w nich nie pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 nie da sie, bo moga byc tylko 4 podstawowe... dlatego moja rada na przyszlosc: jedna partycja podstawowa na poczatku dysku, rozszerzona od konca, co by pomiedzy mozna bylo jeszcze 2 wcisnac (np dla linuksa, ja tak mam) a nie pasuja mu twoje screeny, bo ich nie umiesz robic... nastepnym razem alt+print scrn => screen aktywnego okna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 a nie pasuja mu twoje screeny, bo ich nie umiesz robic... nastepnym razem alt+print scrn => screen aktywnego okna Chyba napisałem w drugim poście, że zły screen dałem... A co do problemu już go rozwiązałem, scaliłem 2 podstawowe dyski i już mogę utworzyć nową partycję jako czwarty dysk podstawowy. Dzięki za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...